EVING

Black Friday -20% na darilne bone

22. novembra, 2019

Black Friday tudi za fotografiranja

Letos sem se odločila, da vam tudi jaz ponudim Black Friday popust na fotografiranja, ki jih lahko izkoristite kadarkoli v prihajajočem letu. Lahko pa nekomu kot darilo podarite fotografiranje.

Veljavnost bona in koriščenje

Darilni bon je možno koristiti za vsa fotografiranja v naravi (družinsko, nosečniško, fotografiranje para, portretno, modno) ali pa studijska fotografiranja (cake smash, božično fotografiranje 2020). Sneg, zelena pokrajina, vročina, porumeneli listki na vejah, … 4 letni časi, fotografiranje lahko opravimo kadarkoli – le predviden termin je potrebno rezervirati vsaj 2 tedna prej preko e-pošte.

Kdaj in kako naročim darilni bon?

Ponudba z 20% popustom na osnovno ceno darilnega bona traja do nedelje, 1. 12. 2019 in velja za vsa naročila, ki izvedejo plačilo do vključno 2. 12. Naročilo s potrebnimi podatki (kdo podarja bon, kdo prejme bon, naslov za dostavo, izbira paketa fotografiranja – 1 / 2 uri, morebitni dodatki k bonu – fotoknjiga, tisk fotografij, USB) pošljite na info@foto-eving.si.

Dodamo lahko tudi personalizirano kartico s posvetilom v paketek. V tem primeru pošljite tudi besedilo za na kartico.

V najkrajšem možnjem času vam pošljem račun v PDF obliki. Ko je plačilo prejeto, se paketek z darilnim bonom odpošlje.

Ob pošiljanju naročila prosim sporočite tudi, do kdaj potrebujete paketek pri vas (velja predvsem v primeru urgentnih istodnevnih pošiljanj paketkov).

Novoletno darilo

Ne veste kaj podariti vašim najbližjim za Božič in novo leto? Ste brez idej glede najbolj ustreznih daril? Darilni bon za fotografiranje je izredno priljubljeno darilce za družine ali pa pare v pričakovanju in eno najlepših daril. Vašim bližnjim tako podarite spomine, ki so ovekovečeni za vedno.

Cena darilnega bona za fotografiranje

Redna cena za osnovni paket fotografiranja – paket “Sprehod” je 119 EUR. Z 20% Black Friday popustom pa znaša 95 EUR.

Za paket “Obhod” – 2 uri fotografiranja – je redna cena 179 EUR, z 20% Black Friday popustom pa je cena 143 EUR.

V popust se ne štejejo morebitni dodatki k darilnim paketkom (izdelava fotoknjige, tisk fotografij, USB).

Dodatne informacije

Za vse dodatne informacije me prosim kontaktirajte preko kontaktnega obrazca ali e-pošte.

Fotografiranje družin
Božično fotografiranje 2019
Božično fotografiranje je sezonska ponudba studijskega fotografiranja. Fotografi fotografiranje izvajamo večinoma novembra, da lahko družinicam omogočimo pravočasno izdelavo personaliziranih voščilnic.
Jesensko fotografiranje v naravi
Obarvani listki, tople barve, otroška razigranost ... jesenska fotografiranja družin v naravi so izredno priljubljena ravno zaradi naštetih reči. Otroci uživajo, ko se obmetavate z listki in ujamejo se najbolj igrivi, iskreni nasmeški.