EVING

Božično fotografiranje 2018

4. november, 2018

Fotografiranje za božič v foto studiu Eving v Trebnjem

Kje rezervirati fotografiranje za božič letos? Iščete fotografa v vaši okolici, ki bo ovekovečil vaš letošnji božič? Foto Eving se nahaja v kraju Trebnje na Dolenjskem, natančneje na Obrtniški ulici 22 (bivša diskoteka Africa).

Letos, ko sem najela prostor posebej za studijska fotografiranja je tudi prvič v ponudbi božično fotografiranje za družinice. Prvi termini so že v teku, v decembru pa bodo na voljo tudi tisti “pravi” termini z božičnim vzdušjem za vse, ki ne želijo naročiti tiskanih kartic. Zaradi obdelave fotografij in tiska voščilnic se marsikatero “fotografiranje za Božič” dejansko opravlja že novembra.

Fotografiranje je lahko klasično, na postavljenem setu z božičnim vzdušjem, lahko pa v “božičnih čarobnih škatlah”, kjer nastane malce bolj nevsakdanja čestitka oz. spominček na vaš božič.

Cena za božično fotografiranje je 80 € za 30-minutni termin. Pri klasičnem fotografiranju prejmete približno 40 obdelanih slik, pri čarobnih škatlah pa kolaž 9 fotografij (prejmete tudi posamezne fotografije).

Več podrobnosti in razpoložljive termine si lahko ogledate tu:

Božično fotografiranje
Božično fotografiranje
božičnih fotografiranj
Cake smash v naravi
V kolikor želite ovekovečiti prvi rojstni dan vašega otroka na malce drugačen način je fotografiranje s tortico v naravi idealna izbira. Tu se združita klasično družinsko fotografiranje s pacanjem tortice.
Poletno fotografiranje 2019
Poletno družinsko fotografiranje se izvaja v Novem mestu v parku grada Otočec. Fotografiranje poteka v mesecu avgustu oz. tudi začetku septembra, vsak dan je na voljo en termin ob 19. uri.
Pomladansko družinsko fotografiranje
Pomladansko družinsko fotografiranje se izvaja v Trebnjem v naravi v mesecu aprilu oz. dokler ne odcveti :) Lokacija je Grad Trebnje - lahko pa si izberete lokacijo po vaši želji.