EVING

Cake smash fotografiranje

2. februar, 2019

Cake smash fotografiranje

Kaj je Cake smash fotografiranje?

Si želite ovekovečiti prvi rojstni dan vašega malčka na prav poseben način? Ali pa vaš otrok praznuje drugo, tretje, četrto leto in si želite zabavnega, malo drugačnega photoshootinga?

Cake smash fotografiranje je namenjeno prav temu. Glavni cilj (poleg klasičnih portretov vas in vaših malčkov) je razpacanje torte. Na vse konce. 🙂

Potek fotografiranja

Fotografiranje poteka studijsko v Trebnjem, na Obrtniški 22 (bivša diskoteka Africa). Najbolj popularno je minimalistično fotografiranje na belem ozadju, kjer sta izstopata slavljenec in tortica. Tortico lahko naročite tudi preko mene, ali pa prinesete svojo – sporočite vaše želje ob rezervaciji termina.

Cena fotografiranja

Cake smash fotografiranje traja do 1 ure – prejmete približno 80 – 100 obdelanih fotografij, odvisno koliko smo v tem času pridni. 🙂 Cena fotografiranja znaša 99 EUR (brez tortice). Cena cake smash tortice znaša 40 EUR – izberite tortico iz galerije ali pa pošljite fotografijo željene tortice in vam sporočimo, če je izdelava po vaših željah izvedljiva.

Cake smash v naravi
V kolikor želite ovekovečiti prvi rojstni dan vašega otroka na malce drugačen način je fotografiranje s tortico v naravi idealna izbira. Tu se združita klasično družinsko fotografiranje s pacanjem tortice.
Poletno fotografiranje 2019
Poletno družinsko fotografiranje se izvaja v Novem mestu v parku grada Otočec. Fotografiranje poteka v mesecu avgustu oz. tudi začetku septembra, vsak dan je na voljo en termin ob 19. uri.
Pomladansko družinsko fotografiranje
Pomladansko družinsko fotografiranje se izvaja v Trebnjem v naravi v mesecu aprilu oz. dokler ne odcveti :) Lokacija je Grad Trebnje - lahko pa si izberete lokacijo po vaši želji.