EVING

Cake smash v naravi

16. avgusta, 2019

Cake smash v naravi – fotografiranje za prvi rojstni dan

Cake smash je fotografiranje vašega malčka ob prvem rojstnem dnevu

V kolikor želite ovekovečiti prvi rojstni dan vašega otroka na malce drugačen način je fotografiranje s tortico v naravi idealna izbira. Cake smash se lahko seveda izvaja ob kateremkoli rojstnem dnevu, najbolj pogost pa je prav za ovekovečenje prvega rojstnega dneva.

Velikokrat se fotografiranje za prvi rojstni dan izvaja v studiu. Če pa ima vaš malček rojstni dan v poletnih mesecih, lahko toplo vreme izkoristite za cake smash v naravi. Izbere se neko lokacijo, obdano s travniki in po možnosti tudi gozdovi, se priskrbi ustrezne rekvizite in tortico.

Glavni cilj (poleg klasičnega družinskega fotografiranje in portretov) je uničenje torte. Na čim bolj drobne koščke. 🙂

Potek fotografiranja

Lokacijo fotografiranja lahko izberete sami, lahko se izvede tudi pri vas na domu, če imate velik vrt oziroma primerno lokacijo v bližini doma. Tortico lahko naročite preko mene, ali pa priskrbite svojo – sporočite vaše želje ob rezervaciji termina.

Cena fotografiranja

Cake smash fotografiranje traja do 1 ure – prejmete približno 80 – 100 obdelanih fotografij, odvisno koliko smo v tem času pridni. 🙂 Cena fotografiranja znaša 119 EUR (brez tortice). Cena cake smash tortice znaša 45 EUR – izberite tortico iz galerije ali pa nam pošljite fotografijo željene tortice in vam sporočimo, če je izdelava po vaših željah izvedljiva.

Fotografiranje družin
Black Friday -20% na darilne bone
Black Friday je vsakoletna atrakcija za potrošnike - letos vam prvič tudi jaz omogočim popust na darilne bone. Lahko so odlično darilo za družinice, lahko pa si ga kupite kar sami zase in si tako omogočite cenejše fotografiranje kadarkoli v roku enega leta od nakupa bona.
Božično fotografiranje 2019
Božično fotografiranje je sezonska ponudba studijskega fotografiranja. Fotografi fotografiranje izvajamo večinoma novembra, da lahko družinicam omogočimo pravočasno izdelavo personaliziranih voščilnic.