EVING

Cake smash v naravi

16. avgust, 2019

Cake smash v naravi – fotografiranje za prvi rojstni dan

Cake smash je fotografiranje vašega malčka ob prvem rojstnem dnevu

V kolikor želite ovekovečiti prvi rojstni dan vašega otroka na malce drugačen način je fotografiranje s tortico v naravi idealna izbira. Cake smash se lahko seveda izvaja ob kateremkoli rojstnem dnevu, najbolj pogost pa je prav za ovekovečenje prvega rojstnega dneva.

Velikokrat se fotografiranje za prvi rojstni dan izvaja v studiu. Če pa ima vaš malček rojstni dan v poletnih mesecih, lahko toplo vreme izkoristite za cake smash v naravi. Izbere se neko lokacijo, obdano s travniki in po možnosti tudi gozdovi, se priskrbi ustrezne rekvizite in tortico.

Glavni cilj (poleg klasičnega družinskega fotografiranje in portretov) je uničenje torte. Na čim bolj drobne koščke. 🙂

Potek fotografiranja

Lokacijo fotografiranja lahko izberete sami, lahko se izvede tudi pri vas na domu, če imate velik vrt oziroma primerno lokacijo v bližini doma. Tortico lahko naročite preko mene, ali pa priskrbite svojo – sporočite vaše želje ob rezervaciji termina.

Cena fotografiranja

Cake smash fotografiranje traja do 1 ure – prejmete približno 80 – 100 obdelanih fotografij, odvisno koliko smo v tem času pridni. 🙂 Cena fotografiranja znaša 119 EUR (brez tortice). Cena cake smash tortice znaša 45 EUR – izberite tortico iz galerije ali pa nam pošljite fotografijo željene tortice in vam sporočimo, če je izdelava po vaših željah izvedljiva.

Poletno fotografiranje 2019
Poletno družinsko fotografiranje se izvaja v Novem mestu v parku grada Otočec. Fotografiranje poteka v mesecu avgustu oz. tudi začetku septembra, vsak dan je na voljo en termin ob 19. uri.
Pomladansko družinsko fotografiranje
Pomladansko družinsko fotografiranje se izvaja v Trebnjem v naravi v mesecu aprilu oz. dokler ne odcveti :) Lokacija je Grad Trebnje - lahko pa si izberete lokacijo po vaši želji.
Cake smash fotografiranje
Si želite ovekovečiti prvi rojstni dan vašega malčka na prav poseben način? Ali pa vaš otrok praznuje drugo, tretje, četrto leto in si želite zabavnega, malo drugačnega photoshootinga?