EVING

Čarobna škatla

19. avgusta, 2018

Kaj je čarobna škatla?

Čarobna škatla je fotografski pripomoček, s pomočjo katerega se združi več zajetih fotografij v en velik kolaž. Uporaba škatle je zelo raznolika in popolnoma odvisna od želja staršev. S pomočjo Photoshopa je možnih precej interakcij med osebami znotraj škatle. Tako se lahko na primer gledajo med seboj, se smejejo drug drugemu, si kaj podajajo iz ene škatle v drugo …

Kako dolgo traja fotografiranje?

Za kar najboljši izkoristek vseh možnosti škatle, je termin za fotografiranje ena ura. Zaželjena je tudi menjava oblačil (v prostoru je s pregrado ločen del, kjer se lahko preoblečete) in uporaba čim več rekvizitov (s seboj lahko prinesete tudi tortico za npr. rojstni dan).

Kje poteka fotografiranje v čarobni škatli?

Fotografiranje poteka v foto studiu EVING v Trebnjem, ki se nahaja na Obrtniški cesti 22 (bivša diskoteka Africa). Stavba je sicer trenutno v prenovi, vendar fotografiranje v studiu poteka popolnoma nemoteno. Prostor je topel in urejen. Vaši otroci so lahko brez problema tudi v kratkih rokavih, oblekicah, …

Kakšna je cena takšnega fotografiranja?

Cena znaša 119 EUR za 1-urno fotografiranje v čarobni škatli.

Vsi, ki imate darilne bone, jih lahko izkoristite tudi za vsa tematska fotografiranja, kot je “čarobna škatla”, “cake smash” ali pa “božično fotografiranje“.

Kaj je končni izdelek in kako ga prejmemo?

Končni izdelek je kolaž večih fotografij (približno 16). Te fotografije so izbor najboljših iz množice fotografij (posname se jih približno 100 v roku ene ure). Prednost sestavljanja visoko-resolucijskih fotografij je, da je lahko velikost končnega izdelka zelo velika. Tako je lahko kolaž vaših fotografij primeren tudi kot fototapeta za vaše stene ali pa za tisk izjemno velikega plakata za na steno.

Končni izdelek prejmete v elektronski obliki – v visoki resoluciji preko povezave za download. Sliko si potem stranke po želji natisnejo ali na plakat, ali na platno, … v ceno je vključena samo dostava digitalnih fotografij – ene velike kolaž fotografije (navadno kvadratna oblika – 4 x 4 škatel) in pa posamezne fotografije, ki so uporabljene v kolažu.

Za koga je takšno fotografiranje primerno?

Čarobna škatla je primerna za vse družine, še posebej pa za tiste z več otroci, ki so starejši od 2 let. Primerna je za različne priložnosti, na primer praznovanje rojstnega dneva otroka (fotografiranje s tortico), obeležitev kakšne posebne prelomnice (na primer ko gre otrok prvič v šolo, božično fotografiranje, poletno fotografiranje) ali pa kot fotografiranje kar tako, ker bi želeli imeti malo drugačne, posebne in zabavne družinske fotografije.

fotografiranje v škatli

Kako se naročimo na fotogafiranje?

Prosim, pošljite rezervacijo z želenim terminom na info@foto-eving.si ali pa izpolnite kontaktni obrazec in odgovorila vam bom v najkrajšem možnem času.

Darilni bon

Darilni bon za vaše najdražje lahko podarite prav za vsa fotografiranja, tako za klasična družinska v naravi, kot tudi za razna tematska fotografiranja – božična, cake smash (rojstnodnevna), čarobna škatla, mini pomladanska ali jesenska fotografiranja … Pošljite povpraševanje in sporočite vaše želje, za kakšno fotografiranje bi kupili bon.

Božične čarobne škatle

V mesecu novembru se čarobne škatle spremenijo v božične škatle. Rekviziti in scene se priredijo posebej za božično obdobje, tako da lahko vaše kolaže uporabite tudi kot čestitke za vaše najdražje. Oglejte si več o božičnem fotografiranju za leto 2018 na tej povezavi.

čarobna škatla

V studiu je sicer za vas na voljo veliko rekvizitov, kot na primer blazine, dekice, konfeti, stolčki, fotelj, očala, dekoracije, rožni venčki za punce, umetne rastline, tabla s črkami za pisanje, plišaste igračke, … Število rekvizitov se iz dneva v dan še veča 🙂 Je pa zaželjeno, da starši prinesete kakšne igrače vaših otrok, ki odlično predstavijo vašega otroka v tistem obdobju, njegove hobije, zanimanja, najljubšo knjigico … Tudi menjava outfitov je dobrodošla, ni pa obvezna.

čarobna škatla fotografiranje

Fotografiranje podjetij, ekip – team building

Čarobna škatla ni le za družinice, temveč se je izkazala za odličen pripomoček za “team building”. Ekipi Top Gym-a in Fun4U sta se preizkusili v tem izzivu in nastala sta čudovita kolaža, ki izvrstno prikazujejo podjetja.

V čarobni škatli se lahko fotografirajo tako prijatelji, kot podjetja, primerna je prav za vse. Vanjo se lahko stlači kar 5 odraslih oseb! 🙂

Božične voščilnice

Iščete inovativno voščilo za vaše poslovne partnerje? V času božičnih fotografiranj je možno izvesti tudi fotografiranje podjetij oz. ekip, posebej za namen božičnih voščilnic. Tiskanje je možno preko mene (ker večina družinic vsako leto naroči tudi tiskane voščilnice), lahko pa si voščilnice izdelate v lastni režiji.

Božična čarobna škatla
Fotografiranje družin
Black Friday -20% na darilne bone
Black Friday je vsakoletna atrakcija za potrošnike - letos vam prvič tudi jaz omogočim popust na darilne bone. Lahko so odlično darilo za družinice, lahko pa si ga kupite kar sami zase in si tako omogočite cenejše fotografiranje kadarkoli v roku enega leta od nakupa bona.
Božično fotografiranje 2019
Božično fotografiranje je sezonska ponudba studijskega fotografiranja. Fotografi fotografiranje izvajamo večinoma novembra, da lahko družinicam omogočimo pravočasno izdelavo personaliziranih voščilnic.