EVING

Cenik fotografiranja

Ne zamudite posebnih znižanih cen na pakete fotografiranja in brezplačnih fotografiranj ter se prijavite na e-novice (spodaj v nogi spletne strani). Preverite nekaj osnovnih paketov in si oglejte naš cenik fotografiranja pri Foto Eving – za specifično ponudbo fotografiranja ali za morebitna dodatna vprašanja o ponudbi me prosim kontaktirajte.

Družinsko fotografiranje 1H
119 EUR
Družinsko fotografiranje kjerkoli v Sloveniji v naravi, trajanje do 60 minut. V tem času nastane povprečno 100 obdelanih in kar se da raznolikih fotografij. Posnamejo se tako klasične portretne fotografije družine, kot tudi samostojni portreti vas in vaših malčkov.
Družinsko fotografiranje 2H
179 EUR
Družinsko fotografiranje kjerkoli v Sloveniji v naravi, trajanje do 120 minut. V tem času nastane povprečno 200 obdelanih in kar se da raznolikih fotografij. Posnamejo se tako klasične portretne fotografije družine, kot tudi samostojni portreti vas in vaših malčkov. Vmes lahko zamenjate outfite ter zamenjamo lokacijo, za čim bolj raznolike fotografije.
Cake smash
119 EUR
Fotografiranje rojstnega dne vašega malčka oz. Cake Smash fotografiranje v studiu ali v naravi. V roku 1 ure se posnamejo portretne fotografije (otrok, skupinske portretne), nato pa se doda še tortico, katere glavni cilj je, da vaše malčke čim bolj popaca. Možno je naročilo posebne mini cake smash tortice (40 EUR).
Fotografiranje dogodka
od 350 EUR
Fotografiranje dogodka v trajanju od 2 ur dalje. Lahko je to fotografiranje rojstnodnevne zabave s portreti vašega malčka, lahko je fotografiranje poslovnega dogodka, otvoritve … kontaktirajte me za točno ponudbo, saj je cena odvisna od lokacije, trajanje in zahtevnosti fotografiranja.
Poročni dan MINI
450 EUR
Fotografiranje poročnega dne v trajanju do 3 ure. Fotografiranje navadno zajema dokumentiranje poročnega obreda (civilnega ali cerkvenega) ter fotografiranje para po poroki, tudi skupaj s pričama ter družino in svati.
Poročni dan KLASIK
600 EUR
Fotografiranje poročnega dne v trajanju do 6 ur – poročna obreda (civilni in cerkveni) ter fotografiranje para po poroki, tudi skupaj s pričama, družino in svati. Fotografiranje lokacije poroke, začetek slavja, podrobnosti z lokacije (šopek, prstana, vabila, hrana, …).
Poročni dan MAXI
850 EUR
Fotografiranje poročnega dne v trajanju do 12 ur – priprave, poročna obreda (civilni in cerkveni), portretno fotografiranje, tudi s svati. Fotografiranje lokacije poroke, podrobnosti (šopek, prstana, vabila, hrana, …), zabava, razrez torte, v nekaterih primerih možnost fotografiranja iz zraka …
Fotografiranje para
119 EUR
Fotografiranje para kjerkoli v Sloveniji v trajanju do 1 ure. Povprečno nastane približno 100 različnih, obdelanih fotografij na kar se da raznolikih lokacijah. Cena je enaka tudi za nosečniška fotografiranja ali zaročna fotografiranja.
Portretno studijsko
99 EUR
Portretno fotografiranje v studiu v Trebnjem v trajanju 30 – 45 minut. Izbirate lahko med belim, črnim ali sivim ozadjem, fotografiranje z različnimi rekviziti, … fotografij nastane vsaj 50 v tem trajanju fotografiranja.
Čarobna škatla
119 EUR
Fotografiranje v čarobni škatli – trajanje 60 minut, končni izdelek je inovativni kolaž 16 fotografij. Primerno tako za družine, kot tudi za ekipe in zaposlene v podjetjih.
Nepremičnine
250 EUR
Fotografiranje nepremičnine v trajanju do 60 minut. V nekaterih primerih je možna fotografija tudi iz zraka (izven mest), sicer pa se zajame lepoto prostorov, podrobnosti, uporabo, … Možna tudi kompenzacija z nastanitvijo v določenih primerih (odvisno od lokacije).
Fotografiranje podjetja
450 EUR
Fotografiranje podjetja traja povprečno 2 – 3 ure. V tem času se fotografira zunanjost, notranjost, izvajanje dela, končni izdelki, po predhodnem dogovoru lahko tudi portretno fotografiranje zaposlenih, vodstva, …

Cenik fotografiranja je v veljavi od 18. 2. 2019 in je informativen – za točno ponudbo me prosim kontaktirajte in sporočite vaše želje. V najkrajšem možnem času vam bom posredovala točno ponudbo, prilagojeno posebej vašim zahtevam.

Vse cene so v EUR in ne vključujejo DDV (nisem davčni zavezanec). Oglejte si tudi dodatke k raznim paketom fotografiranj – ponudbo foto knjig, tiskanih fotografij, USB ključkov si lahko ogledate na strani “Dodatna ponudba”.