EVING
Darilni bon za fotografiranje

Darilni bon za fotografiranje je idealno darilo za vse, ki želijo imeti družinske spomine primerno ovekovečene. Fotografije so namreč najlepše darilo, ki traja večno.

Fotografiranje se izvaja kjerkoli v Sloveniji – če je oddaljenost več kot 1,5 ure vožnje v eno smer od sedeža podjetja, se zaračunajo potni stroški, sicer je to vključeno v ceno bona. Cena darilnega bona je odvisna od paketa, ki ga želite zakupiti za obdarovanca in od morebitnih dodatkov (tisk fotografij, izdelava foto knjige…) – znesek investicije je od 119 € dalje. Za družinsko fotografiranje si lahko ogledate cenike na spletni strani www.druzinsko-fotografiranje.si, za vsa ostala fotografiranja (portretna, zaročna, predporočna, nosečniška, za podjetje…) me prosim kontaktirajte.

KAKO DOLGO TRAJA OD NAROČILA DARILNEGA BONA ZA FOTOGRAFIRANJE DO DOSTAVE?

Na e-sporočila odgovarjam kolikor je le možno hitro, po navadi v roku parih ur od prejetja sporočila. Ko oddate naročilo za darilni bon preko e-pošte, prosim pošljite tudi podatke za izdajo računa – ko je račun za darilni bon poravnan, vam ga takoj pošljem po pošti – roku 1-2 delovna dneva od prejetega plačila lahko pričakujete bon na vašem (ali obdarovančenem) naslovu.

KAKO IZGLEDA DARILNI BON, KO GA OBDAROVANEC PREJME?

Za vašega obdarovanca se potrudim čim lepše zapakirati in dekorirati vsebino darilnega bona. Aranžma je prilagojen letnemu času – božični paketki imajo na primer drugačno vsebino od pomladanskih ali poletnih paketkov. Paketu je priložen tudi mini priročnik za starše (v primeru darilnega bona za družinsko fotografiranje), kjer so zapisani kratki nasveti glede splošnih vprašanj, kot so “Kaj obleči za fotografiranje?”, “Katero lokacijo izbrati?” in podobno. Vsak paketek vsebuje tudi darilce – sladko presenečenje.

KAJ MORA OBDAROVANEC NAREDITI PO PREJEMU DARILNEGA BONA ZA FOTOGRAFIRANJE?

Predvsem mora biti obdarovanec pozoren na datum veljavnosti bona – veljaven je eno leto od izdaje. Termin za fotografiranje je priporočljivo rezervirati vsaj en mesec pred željenim datumom. V primeru slabega vremena se seveda termin prestavi na prvi možni termin ob lepem vremenu (brez dežja).

ŽELIM NAROČITI DARILNI BON ZA FOTOGRAFIRANJE!

Super! 🙂 Vse kar morate narediti je, da pošljete e-mail na info@foto-eving.si z naročilom. Napišite kateri paket bi zakupili za darilni bon, morebitne dodatke k bonu (tisk slik, izdelava fotoknjige, leseni USB ključek), kdo je obdarovanec, kdo je kupec bona in seveda naslov za dostavo. Po prejemu vseh potrebnih informacij, vam pošljem predračun. Ko ga poravnate, se paket v roku enega dneva od prejema plačila odpošlje na izbrani naslov.