Eving Photography

Čarobna škatla

Družinsko fotografiranje malce drugače.

Čarobna škatla je fotografski pripomoček, s pomočjo katerega se združi več zajetih fotografij v en velik kolaž. Uporaba škatle je zelo raznolika – s pomočjo Photoshopa je možnih kar precej različnih interakcij med osebami znotraj škatle. Tako se lahko na primer gledate med seboj, se smejete drug drugemu, si podajate stvari iz ene škatle v drugo …

Čarobna škatla

Kako poteka fotografiranje v čarobni škatli?

Za kar najboljši izkoristek vseh možnosti škatle, je termin za fotografiranje ena ura. Zaželjena je tudi menjava oblačil za čim več raznolikih fotografij, ni pa obvezna. Poleg studia vam je na razpolago kopalnica, kjer se lahko v miru preoblečete.

V studiu je sicer za vas na voljo veliko rekvizitov, kot na primer blazine, dekice, stolčki, fotelj, baloni, dekoracije, umetne rastline, plišaste igračke, … Število rekvizitov se iz dneva v dan veča. Je pa zaželjeno, da starši prinesete kakšne igrače vaših otrok, ki odlično predstavijo vašega otroka v tistem obdobju, njegove hobije, zanimanja, morda najljubšo knjigico, tortico za rojstni dan.

Kje poteka fotografiranje v čarobni škatli?

Fotografiranje poteka v foto studiu EVING v Trebnjem, ki se nahaja na Obrtniški cesti 22 (bivša diskoteka Africa). Kliknite tukaj za povezavo do lokacije preko Google maps. Foto studio se nahaja v 1. nadstropju. Na vratih boste zagledali logotip “Eving Photography”.

Kakšna je cena?

Cena fotografiranja v čarobni škatli je 149 EUR za 60 minutni termin. Vsi, ki imate darilne bone, jih lahko izkoristite tudi za fotografiranje v čarobni škatli.

Kaj je končni izdelek in kako ga prejmemo?

Končni izdelek je kolaž večih kvadratnih fotografij, ki so združene v eno veliko kvadratno fotografijo. Pri božičnih fotografiranjih je to skupek 9 fotografij (30 minutni termin), pri klasičnih fotografiranjih pa kolaž 16 fotografij (60 minutni termin), združenih v eno veliko končno fotografijo.

Fotografij nastane približno 70 v roku ene ure. Te fotografije se barvno obdela in se vam jih pošlje v pregled, da si izberete 9 ali 16 tistih, (odvisno od trajanja vašega termina) ki jih želite, da jih uporabim v končnem kolažu. Izbrane fotografije se potem še dodatno obdela, da nastanejo kvadratne fotografije, primerne za nadaljnjo uporabo v kolažu.

Prednost sestavljanja visoko-resolucijskih fotografij je, da je lahko velikost končnega izdelka zelo velika. Tako je lahko kolaž vaših fotografij primeren tudi za tisk fototapete ali pa za tisk izjemno velike foto povečave.

Končni izdelek prejmete v elektronski obliki – v visoki resoluciji in preko povezave do zasebne galerije, zaščitene z geslom, kjer si vse fotografije v roku 2 tednov shranite na vaš računalnik. V galeriji prejmete eno kolaž fotografijo (4 x 4 škatel oziroma 3 x 3 škatle pri božičnih fotografiranjih) in pa posamezne obdelane fotografije, ki so uporabljene v kolažu.

Za koga je fotografiranje v čarobni škatli primerno?

Čarobna škatla je primerna za vse družine, še posebej pa za tiste z več otroci, ki so starejši od dveh let. Primerna je za različne priložnosti, kot so praznovanje rojstnega dneva otroka (fotografiranje s tortico), obeležitev kakšne posebne prelomnice (na primer ko gre otrok prvič v šolo, božično fotografiranje, poletno fotografiranje) ali pa kot fotografiranje kar tako, ker bi želeli imeti malo drugačne, posebne in zabavne družinske fotografije.

Kako se naročimo na fotografiranje?

Prosim, pošljite rezervacijo z željenim terminom (napišite željeni dan in uro oz. kdaj približno ste na voljo za fotografiranje) na info@foto-eving.si ali kliknite na spodnji gumb. Odgovorim vam v najkrajšem možnem času.

Čarobna škatla

Božična čarobna škatla

V mesecu novembru in decembru se vsakoletno čarobne škatle spremenijo v božične čarobne škatle. Rekviziti in scene se priredijo posebej za božično obdobje, tako da lahko vaše fotografije uporabite tudi kot voščila za vaše najdražje. Oglejte si več o letošnjem božičnem fotografiranju na tej povezavi.

Čarobna škatla

Fotografiranje podjetij, ekip – team building

Čarobna škatla ni le za družinice, temveč se je izkazala za odličen pripomoček tudi za “team building”. Ekipa Top Gym-a se je preizkusila v tem izzivu in nastal je čudovit kolaž, ki izvrstno prikazuje podjetje in ekipo.

V čarobni škatli se lahko fotografirajo tako prijatelji, kot podjetja, primerna je prav za vse. Vanjo se lahko stlači kar 5 odraslih oseb! 🙂

Fotografiranje ekipe

Oglejte si tudi:

Cake smash

Fotografiranje ob prvem rojstnem dnevu. Studijsko (belo ozadje) ali v naravi.

Darilni boni

Podarite svojim najbližjim ovekovečene družinske spomine.

Nosečniško fotografiranje

Studijsko fotografiranje (belo / črno ozadje) ali fotografiranje v naravi.