EVING

Božično fotografiranje 2019

20. novembra, 2019

Fotografiranje za božič v foto studiu Eving v Trebnjem

Kje rezervirati fotografiranje za božič letos? Iščete fotografa v vaši okolici, ki bo ovekovečil vaš letošnji božič? Foto Eving se nahaja v kraju Trebnje na Dolenjskem, natančneje na Obrtniški ulici 22 (bivša diskoteka Africa).

Letos, ko sem najela prostor posebej za studijska fotografiranja je tudi prvič v ponudbi božično fotografiranje za družinice. Prvi termini so že v teku, v decembru pa bodo na voljo tudi tisti “pravi” termini z božičnim vzdušjem za vse, ki ne želijo naročiti tiskanih kartic. Zaradi obdelave fotografij in tiska voščilnic se marsikatero “fotografiranje za Božič” dejansko opravlja že novembra.

Fotografiranje je lahko klasično, na postavljenem setu z božičnim vzdušjem, lahko pa v “božičnih čarobnih škatlah”, kjer nastane malce bolj nevsakdanja čestitka oz. spominček na vaš božič. Več o fotografiranju v čarobni škatli si lahko preberete tukaj in rezervirate termin za klasično, ne-božično fotografiranje.

Cena za božično fotografiranje je 80 € za 30-minutni termin. Pri klasičnem fotografiranju prejmete vsaj 50 obdelanih fotografij, pri čarobnih škatlah pa kolaž 9 fotografij (digitalno prejmete tudi posamezne fotografije). Vse končne izdelke prejmete v digitalni obliki – preko zasebne spletne galerije.

Vsako leto so možna naročila izdelave personaliziranih voščilnic z različnimi dizajni. Doda se lahko besedilo po vaši želji, zapiše tudi imena družinice, doda se vaše slikice, … Fizična oblika voščilnic je na voljo za ogled na samem fotografiranju.

Več podrobnosti, razpoložljive termine in letošnje scene si lahko ogledate tu:

Božično fotografiranje
Božično fotografiranje

Božična fotografiranja lahko spremljate na Facebook in Instagram profilih Foto Eving. Tu so objavljene božične scene nekaj dni prej (posti) in aktualno dogajanje v studiu (storyji).

božično fotografiranje
fotografiranje za božič
Fotografiranje družin
Black Friday -20% na darilne bone
Black Friday je vsakoletna atrakcija za potrošnike - letos vam prvič tudi jaz omogočim popust na darilne bone. Lahko so odlično darilo za družinice, lahko pa si ga kupite kar sami zase in si tako omogočite cenejše fotografiranje kadarkoli v roku enega leta od nakupa bona.
Jesensko fotografiranje v naravi
Obarvani listki, tople barve, otroška razigranost ... jesenska fotografiranja družin v naravi so izredno priljubljena ravno zaradi naštetih reči. Otroci uživajo, ko se obmetavate z listki in ujamejo se najbolj igrivi, iskreni nasmeški.