EVING

Fotoknjiga

Na voljo le za moje stranke in kot dodatek darilnim bonom

Fotoknjiga je odličen način za ohranitev vaših najljubših spominov in je tudi odličen dodatek k paketom fotografiranja. Poskrbim za celotno grafično oblikovanje vaše knjige, izdelavo in dostavo fotoknjige na vaš naslov. Izdelavo fotoknjige ponujam le za moje stranke, ki imajo fotografije izdelane pri meni. Tako je ta dodatek odličen pri darilnih bonih, kjer se lahko poleg fotografiranja vključi tudi izdelavo fotoknjige ali pa za družinice, ki so se fotografirale pri meni in bi želeli te fotografije tudi lično ohranjene.

Za vas sem pripravila za predogled nekaj različnih stilov oblikovanja, ki bi vam lahko pomagali pri naročilu fotoknjige. Pred pošiljanjem fotoknjige v izdelavo vam pošljem predogled, da potrdite celotni izgled foto knjige. Možni so seveda tudi drugi formati fotoknjige, kvalitetnejši foto-papir za samo vsebino, mehke platnice knjige, večje število strani

CENA za izdelavo (oblikovanje, izdelava, dostava) fotoknjige – A5, 28 strani, trda vezava, 170g papir: 48 €
Elegantno preprosta foto-knjiga

Ta stil foto knjige je eleganten, preprost in minimalistični, z dodatkom grafičnih elementov in prostorom za citate, pregovore, vaše misli…

Grafična rjava fotoknjiga

Temen vintage stil platnic s preprostim napisom da tej fotoknjigi poseben videz že na zunaj, znotraj pa jo odlikujejo veliki romantični napisi.

Rožnata knjiga

Barvna, živahna fotoknjiga, polna rožnatih grafičnih elementov. Vašim fotografijam bo dodala pridih narave in toplejših letnih časov.

Vintage fotoknjiga

Starinski izgled fotoknjige za ljubitelje vintage stvari z naslovnicami z ročno risanimi vrtnicami. Ozadju notrajih strani so dodani efekti, ki dodajo celotni knjigi starinski izgled.

Zlata fotoknjiga

Kombinacija zlate in črne barve je vedno IN. Ta fotoknjiga je prilagojena za vse pisatelje po duši, ki bi želeli k slikam dodati krajša besedila oz. zgodbice.

Malčkova fotoknjiga

Za vse starše, ki želite imeti večne spomine na odraščanje vašega otroka. Fotoknjigo je možno prirediti po želji, s poljubnimi barvami in poljubnim številom strani.

Fotoknjiga po vaših željah
Vse fotoknjige se prilagodi glede na vaše želje in količino slik.
Možna je izdelava fotoknjig z vsebino od 28 - 108 strani.
Za točno ponudbo me prosim kontaktirajte.
Naročilo
Naročilo
Kako naročiti fotoknjigo in kakšen je postopek izdelave?

Če imate kakšne posebne želje – drugačen format ali večje število strani za vašo fotoknjigo, priporočam, da me kontaktirate za točno ponudbo. Po potrdilu naročila se prične postopek oblikovanja vaše fotoknjige. Tu bom potrebovala izbor vaših fotografij, ki naj bodo vključene, morebitno besedilo za vsebino in vaše želje glede oblikovanja.

V roku 5 delovnih dni se nato pripravi osnutek fotoknjige. Predogled vam pošljem v listajoči se različici knjige (digitalni predogled). Ko osnutek potrdite, vam pošljem račun (razen, če je knjiga že plačana ali imate darilni bon), po prejetem plačilu pa gre fotoknjiga takoj v tisk. Tiskarne rabijo približno 3-5 delovnih dni za izdelavo. Celotni čas izvedbe je torej približno 2 tedna.

Ali se lahko oblikovanje prilagodi glede na naše želje?

Seveda, zgoraj so v galeriji predstavljene le vzorčne fotoknjige. Knjigo se lahko popolnoma prilagodi, kar pomeni, da se lahko uporabi poljubne pisave, barve, kombinacije, besedila in postavitve… Naredi se lahko tudi kombinacijo, če vam je na primer všeč naslovnica iz enega predstavljenega vzorca, stil vsebine pa iz drugega.

Ustvari se lahko tudi popolnoma nov, unikatni izdelek, v kolikor imate posebne želje ali ideje. Te želje je potrebno specificirati ob oddaji naročila. Za vse dodatne informacije in ponudbo priporočam, da mi pišete.

Ali izdelujete fotoknjige tudi z drugje posnetimi fotografijami in starimi fotografijami?

Te storitve ne ponujam več, ker se je izkazalo, da je s tujimi fotografijami veliko težje delati in je bilo vedno veliko več časa porabljenega, kot predvideno. Tako da se sedaj izdelava fotoknjige ponuja le v sklopu moje ponudbe fotografiranja in kot dodatek darilnim bonom (ob nakupu paketa fotografiranja).