EVING

Jesensko fotografiranje v naravi

12. novembra, 2019

Jesensko fotografiranje družin je izredno priljubljeno predvsem v oktobru in novembru, ko so barve dreves še najbolj izrazite. Sicer je vreme velikokrat zelo nepredvidljivo, tako da je potrebno termine marsikdaj prilagajati.

Najbolj optimalen čas za fotografiranje je v popoldanskih urah (najlažje se uskladimo z družinicami med tednom) in sicer okrog 16. ure. To je ravno pred sončnim zahodom, ki v tem letnem času kar pohiti 🙂

Svoj termin priporočam, da rezervirate vsaj 2 tedna prej, potem pa se sproti prilagajamo vremenu. Najlažje je, da se dan pred vašim terminom slišimo preko e-maila in se dokončno dogovorimo, če se jesensko fotografiranje izvede ali se prestavi na prvi ugodni dan.

Kaj obleči za jesensko fotografiranje?

Največkrat priporočam jeans v kombinaciji z belimi ali pastelnimi barvami. Tudi siva in črna sta vedno neutralni, a po mojih izkušnjah so recimo bela in bež idealni barvi za kombiniranje pri jesenskih outfitih.

Izogibajte se preveč kričečim barvam, saj že sama jesen s svojimi barvami fotografijo dovolj popestri. Tudi na splošno za družinska fotografiranja odsvetujem žive barve (recimo živo roza, zelene, rdeče) in majice z napisi. Pozornost na fotografijah mora biti usmerjena na osebe, ne na oblačila.

Jesensko fotografiranje družin se za letos poslavlja – se vidimo spet v začetku oktobra 2020 🙂

Sedaj pa so v polnem poteku priprave na božična družinska fotografiranja. Vse informacije in rezervacije terminov si lahko ogledate na tej povezavi.

Dogajanje in scene bodo objavljene pravočasno tudi na Facebook in Instagram profilu.

Fotografiranje družin
Black Friday -20% na darilne bone
Black Friday je vsakoletna atrakcija za potrošnike - letos vam prvič tudi jaz omogočim popust na darilne bone. Lahko so odlično darilo za družinice, lahko pa si ga kupite kar sami zase in si tako omogočite cenejše fotografiranje kadarkoli v roku enega leta od nakupa bona.
Božično fotografiranje 2019
Božično fotografiranje je sezonska ponudba studijskega fotografiranja. Fotografi fotografiranje izvajamo večinoma novembra, da lahko družinicam omogočimo pravočasno izdelavo personaliziranih voščilnic.

    Leave a comment