Eving Photography

Fotografiranje živali

Fotografiranje živali - vaših hišnih ljubljenčkov v foto studiu v Trebnjem

Vsem ljubiteljem živali foto Eving studio odpira vrata z mini fotografiranji, prilagojenimi posebej za hišne ljubljenčke in lastnike. Tokrat bo brezčasne spomine skupaj z vami in vašim ljubljenčkom ustvarjala Adrijana.

Ste v vaš dom ravnokar pridobili novega kosmatega prijatelja? Vaš ljubljenček ravno praznuje rojstni dan? Ali pa bi kar tako želeli ustvariti skupne fotografije, ki bi krasile vaš dom in vam služile kot lep spomin? Lepo vabljeni v foto studio Eving v Trebnjem. 

Fotografiranje poteka na bež ozadju, za katerega verjameva, da poudari toplino ljubljenčkov. Traja 30 minutCena je 95 EUR. V tem času bo nastalo približno 50 končnih obdelanih fotografij, ki vključujejo tako samostojne fotografije ljubljenčka kot tudi fotografije skupaj z lastnikom. Fotografije so v roku 1-2 tednov dostavljene v digitalni obliki preko zasebne galerije, kjer si jih shranite na vaš računalnik.

Primeri fotografij, ki so nastali pri prvem poskusnem fotografiranju z Adrijano

  • Trebnje, Obrtniška 22 (bivša diskoteka Africa, 1. nadstropje)
  • TEL.: 070 843 437 (Adrijana)
  • E-POŠTA: adrijana@foto-eving.si

Mini paket (30 min.) 95 €

Maxi paket (60 min.) 149 €

Plačilo se izvede po opravljenem fotografiranju preko TRR nakazila (račun prejmete naslednji dan na kontaktni e-mail).

30 min. (mini paket) ali 60 min. (maxi paket)

Približno 50 (mini paket) oz. 80 (maxi paket) končnih obdelanih fotografij.

Priporočam oblačila v beli ali črni/temni barvi, saj sta najbolj vidni na kremnem ozadju. Seveda lahko izberete barvo po želji, le imejte v mislih da je ozadje bež barve.

Priporočam tudi, da se barvno uskladite z barvo vašega ljubljenčka – na primer, če imate črno mačko raje oblecite svetla oblačila. Tako bosta oba z ljubljenčkom prišla do izraza. Če bi želeli fotografije v različnih oblačilih predlagam, da rezervirate MAXI termin, kjer imamo na voljo več časa in bo tako fotografiranje potekalo bolj mirno, kot če smo časovno omejeni na 30 minut.

S sabo lahko prinesete kakšen priboljšek in igračo vašega ljubljenčka, s katerimi bomo poskrbeli, da bomo ulovili čim več pogledov v fotoaparat.

Z vami bo ujemala spominčke v objektiv:

Adrijana Bundalo

Navdihujejo me zgodbe ljudi, zato v fotografiranju neizmerno uživam. Ker sem velika ljubiteljica živali sem želela vrata studia odpreti tudi kosmatim članom družine in zvestim prijateljem – našim hišnim ljubljenčkom. Tako je nastal ta projekt. ❤ Potrudila se bom, da bo naše kratko druženje prijetno in bomo skupaj ustvarili čudovite fotografije vašega ljubljenčka in vas.