EVING
Black Friday -20% na darilne bone

Black Friday je vsakoletna atrakcija za potrošnike – letos vam prvič tudi jaz omogočim popust na darilne bone. Lahko so odlično darilo za družinice, lahko pa si ga kupite kar sami zase in si tako omogočite cenejše fotografiranje kadarkoli v roku enega leta od nakupa bona.

22. novembra, 2019
Božično fotografiranje 2019

Božično fotografiranje je sezonska ponudba studijskega fotografiranja. Fotografi fotografiranje izvajamo večinoma novembra, da lahko družinicam omogočimo pravočasno izdelavo personaliziranih voščilnic.

20. novembra, 2019
Jesensko fotografiranje v naravi

Obarvani listki, tople barve, otroška razigranost … jesenska fotografiranja družin v naravi so izredno priljubljena ravno zaradi naštetih reči. Otroci uživajo, ko se obmetavate z listki in ujamejo se najbolj igrivi, iskreni nasmeški.

12. novembra, 2019
Cake smash v naravi

V kolikor želite ovekovečiti prvi rojstni dan vašega otroka na malce drugačen način je fotografiranje s tortico v naravi idealna izbira. Tu se združita klasično družinsko fotografiranje s pacanjem tortice.

16. avgusta, 2019
Pomladansko družinsko fotografiranje

Pomladansko družinsko fotografiranje se izvaja v Trebnjem v naravi v mesecu aprilu oz. dokler ne odcveti 🙂 Lokacija je Grad Trebnje – lahko pa si izberete lokacijo po vaši želji.

1. aprila, 2019
Cake smash fotografiranje

Si želite ovekovečiti prvi rojstni dan vašega malčka na prav poseben način? Ali pa vaš otrok praznuje drugo, tretje, četrto leto in si želite zabavnega, malo drugačnega photoshootinga?

2. februarja, 2019
Fotografiranje za valentinovo

V posebni ponudbi se je tokrat znašlo fotografiranje za valentinovo, ki je pripravljeno posebej za pare v času dneva zaljubljenih. V trajanju od 12. do 14. 2. 2019 se izvajajo romantična fotografiranja za vse zaljubljene.

29. januarja, 2019
Čarobna škatla

Čarobna škatla je fotografski pripomoček, s katerim se združi več zajetih fotografij v en velik kolaž. Uporaba škatle je zelo raznolika. Čarobna škatla je primerna za vse družine, še posebej pa za tiste z več kot enim otrokom, s starostjo več kot 2 leti.

19. avgusta, 2018
Poletno mini fotografiranje

Tik pred začetkom poletnih šolskih počitnic in s tem začetek poletnih dopustov, sem družinicam pripravila prav posebno ponudbo mini paketkov družinskih fotografiranj. Tokratna lokacija je Turistična kmetija Šeruga (Sela pri Ratežu 15, 8222 Otočec).

10. junija, 2018