EVING
Cake smash v naravi

V kolikor želite ovekovečiti prvi rojstni dan vašega otroka na malce drugačen način je fotografiranje s tortico v naravi idealna izbira. Tu se združita klasično družinsko fotografiranje s pacanjem tortice.

16. avgust, 2019
Poletno fotografiranje 2019

Poletno družinsko fotografiranje se izvaja v Novem mestu v parku grada Otočec. Fotografiranje poteka v mesecu avgustu oz. tudi začetku septembra, vsak dan je na voljo en termin ob 19. uri.

7. avgust, 2019
Pomladansko družinsko fotografiranje

Pomladansko družinsko fotografiranje se izvaja v Trebnjem v naravi v mesecu aprilu oz. dokler ne odcveti 🙂 Lokacija je Grad Trebnje – lahko pa si izberete lokacijo po vaši želji.

1. april, 2019
Cake smash fotografiranje

Si želite ovekovečiti prvi rojstni dan vašega malčka na prav poseben način? Ali pa vaš otrok praznuje drugo, tretje, četrto leto in si želite zabavnega, malo drugačnega photoshootinga?

2. februar, 2019
Fotografiranje za valentinovo

V posebni ponudbi se je tokrat znašlo fotografiranje za valentinovo, ki je pripravljeno posebej za pare v času dneva zaljubljenih. V trajanju od 12. do 14. 2. 2019 se izvajajo romantična fotografiranja za vse zaljubljene.

29. januar, 2019
Božično fotografiranje 2018

Božično fotografiranje se letos prvič pojavi v moji ponudbi in z velikim veseljem vam predstavim izbrane sete, rekvizite in termine, ki so na voljo za družinice.

4. november, 2018
Čarobna škatla

Čarobna škatla je fotografski pripomoček, s katerim se združi več zajetih fotografij v en velik kolaž. Uporaba škatle je zelo raznolika. Čarobna škatla je primerna za vse družine, še posebej pa za tiste z več kot enim otrokom, s starostjo več kot 2 leti.

19. avgust, 2018
Poletno mini fotografiranje

Tik pred začetkom poletnih šolskih počitnic in s tem začetek poletnih dopustov, sem družinicam pripravila prav posebno ponudbo mini paketkov družinskih fotografiranj. Tokratna lokacija je Turistična kmetija Šeruga (Sela pri Ratežu 15, 8222 Otočec).

10. junij, 2018
@Petkanje, Trebnje, 11. 5. 2018

Petkanje je nova pridobitev v Trebnjem in sicer gre za dogodek na način odprte kuhinje, ki bo prirejan vsak drugi petek do konca avgusta. Vsakič bo tematika drugačna, tokrat je bila ameriška. Hamburgerji, pomrfi, ražnjiči, pohanje, kava, pivo, limonada, … Vse to in še mnogo drugih vrst hrane je ponujalo to prvo, in moram reči da kar precej uspešno Petkanje.

11. maj, 2018