EVING

@Petkanje, Trebnje, 11. 5. 2018

11. maj, 2018

Petkanje je nova pridobitev v Trebnjem in sicer gre za dogodek na način odprte kuhinje, ki bo prirejan vsak drugi petek do konca avgusta. Vsakič bo tematika drugačna, tokrat je bila ameriška. Hamburgerji, pomrfi, ražnjiči, pohanje, kava, pivo, limonada, … Vse to in še mnogo drugih vrst hrane je ponujalo to prvo, in moram reči da kar precej uspešno Petkanje.

Več kot odlična lokacija za vse, ki želijo nekaj slastnega prigrizniti v času malice ali pa se sprostiti s prijatelji po koncu delovnega tedna.

Oglejte si galerijo z dogajanja s Petkanja, ki je potekalo 11. maja 2018 od 11. do 18. ure v mestnem parku Trebnje.

Cake smash v naravi
V kolikor želite ovekovečiti prvi rojstni dan vašega otroka na malce drugačen način je fotografiranje s tortico v naravi idealna izbira. Tu se združita klasično družinsko fotografiranje s pacanjem tortice.
Poletno fotografiranje 2019
Poletno družinsko fotografiranje se izvaja v Novem mestu v parku grada Otočec. Fotografiranje poteka v mesecu avgustu oz. tudi začetku septembra, vsak dan je na voljo en termin ob 19. uri.
Pomladansko družinsko fotografiranje
Pomladansko družinsko fotografiranje se izvaja v Trebnjem v naravi v mesecu aprilu oz. dokler ne odcveti :) Lokacija je Grad Trebnje - lahko pa si izberete lokacijo po vaši želji.