EVING

Poletno fotografiranje 2019

7. avgust, 2019

Poletno družinsko fotografiranje

Ponovno sem za vas pripravila novo serijo MINI družinskih fotografiranj s poletnim pridihom, tokrat na lokaciji Otočec v Novem mestu, ki se je v tem letnem času izkazala za idealno za družinska fotografiranja.

Rezervirajte termin

LOKACIJA
Grad Otočec, Novo mesto
TRAJANJE
30 min. (50-100 fotografij)
CENA
70 € – 30 minut
TERMINI
Termini po dogovoru, v mesecu avgustu. Ura – 19.00.

Poletno družinsko fotografiranje v Novem mestu

Iščete primernega ponudnika za družinsko fotografiranje v naravi, ki bi potekalo v poletnem obdobju? Na zelenih travnikih, v družbi račk in labodov?

Potem je tokratno poletno družinsko fotografiranje, ki vam ga ponujam v mesecu avgustu idealno za vas. V 30-minutnih terminih se posname od 50 do 100 idiličnih poletnih fotografij, ki bodo še dolgo krasile vaš družinski album.

Fotografiranje lahko poleg skupinskih družinskih fotografij izkoristite tako za  portrete vaših otrok ali nosečniško fotografiranje kot tudi za vaše portrete s partnerjem.

Seveda so še vedno v redni ponudbi tudi Čarobne škatle. Priredi se jih lahko posebej za poletno / počitniško vzdušje.

Cake smash v naravi
V kolikor želite ovekovečiti prvi rojstni dan vašega otroka na malce drugačen način je fotografiranje s tortico v naravi idealna izbira. Tu se združita klasično družinsko fotografiranje s pacanjem tortice.
Pomladansko družinsko fotografiranje
Pomladansko družinsko fotografiranje se izvaja v Trebnjem v naravi v mesecu aprilu oz. dokler ne odcveti :) Lokacija je Grad Trebnje - lahko pa si izberete lokacijo po vaši želji.
Cake smash fotografiranje
Si želite ovekovečiti prvi rojstni dan vašega malčka na prav poseben način? Ali pa vaš otrok praznuje drugo, tretje, četrto leto in si želite zabavnega, malo drugačnega photoshootinga?