EVING

Poletno mini fotografiranje

10. junij, 2018

Mini poletno fotografiranje (vintage stil)

Tik pred začetkom poletnih šolskih počitnic in s tem začetek poletnih dopustov, sem družinicam pripravila prav posebno ponudbo mini paketkov družinskih fotografiranj.

Tokratna lokacija je izbrana v bližini Novega mesta, natančneje na Turistični kmetiji Šeruga (Sela pri Ratežu 15, 8222 Otočec). Posest premore veliko krasnih lokacij za fotografiranje, kar mi omogoča, da družinicam v 30-minutnih terminih omogočim zelo raznovrstne fotografije. Kmetija Šeruga s svojim izgledom in vedno urejeno okolico doda fotografijam vintage pridih. Lokacija je idealna za vse ljubitelje rustikalnih družinskih fotografij.

Poletno mini fotografiranje je primerno tako za družinice, kot tudi za pare, nosečnice, za portretna fotografiranja…

Na voljo je 15 terminov, ki so razporejeni na tri dni. V primeru slabega vremena (dež, nevihte), se bodo termini prestavili na prvi razpoložljivi dan. Termin lahko rezervirate preko spodnjega kontaktnega obrazca ali pa preko e-pošte: info@foto-eving.si.

Rezervirajte termin

Cena: 70 EUR

Fotografij: 50
Trajanje: 30 minut

 

Termini, ki so še na voljo:

NED, 8. 7. 2018 – 16:40, 18:00

TOR, 17. 7. 2018 – 17:00, 17:40

NED, 22. 7. 2018 – 17:00, 17:40, 18:20

Cake smash v naravi
V kolikor želite ovekovečiti prvi rojstni dan vašega otroka na malce drugačen način je fotografiranje s tortico v naravi idealna izbira. Tu se združita klasično družinsko fotografiranje s pacanjem tortice.
Poletno fotografiranje 2019
Poletno družinsko fotografiranje se izvaja v Novem mestu v parku grada Otočec. Fotografiranje poteka v mesecu avgustu oz. tudi začetku septembra, vsak dan je na voljo en termin ob 19. uri.
Pomladansko družinsko fotografiranje
Pomladansko družinsko fotografiranje se izvaja v Trebnjem v naravi v mesecu aprilu oz. dokler ne odcveti :) Lokacija je Grad Trebnje - lahko pa si izberete lokacijo po vaši želji.