EVING

Pomladansko fotografiranje

20. decembra, 2017

Praznični božični in novoletni čas bo kmalu mimo, s tem pa tudi razna tematska božična fotografiranja družinic. Ker je pomlad meni osebno eden izmed dveh najlepših letnih časov, sem se odločila, da družinicam omogočim prav posebno fotografiranje s tematiko: “Pomlad”. Trenutno lokacija še ni znana, ciljam na dolenjsko, Trebnje ali Novo mesto. Predvideni sta dve lokaciji – ena bo eden izmed omenjenih krajev, druga bo Bela krajina. Fotografiranje bo potekalo zunaj, tako da se bo potrebno prilagoditi vremenu. Za vas bodo pripravljeni različni seti, pripravljeni posebej za pomladansko fotografiranje družin, in za čim večjo raznolikost vaših končnih fotografij.

“Ponovno je pomlad. Zemlja je kot otrok, ki pozna pesem na pamet.”

Datumi in termini za fotografiranje bodo znani v marcu. Prijavite se na naše e-novice (spodaj v nogi spletne strani), in obvestili vas bomo o razpoložljivih terminih ter pripravljenih setih za fotografiranje. Spodaj si lahko ogledate nekaj trenutnih idej za izdelavo pomladanskih setov za fotografiranje, ki se jih potrudim uresničiti.

Pomladni obroč

Pomladni obroč

Za najmlajše

Za najmlajše

Šotor

Šotor

Preprosti set

Preprosti set

Fotografiranje družin
Black Friday -20% na darilne bone
Black Friday je vsakoletna atrakcija za potrošnike - letos vam prvič tudi jaz omogočim popust na darilne bone. Lahko so odlično darilo za družinice, lahko pa si ga kupite kar sami zase in si tako omogočite cenejše fotografiranje kadarkoli v roku enega leta od nakupa bona.
Božično fotografiranje 2019
Božično fotografiranje je sezonska ponudba studijskega fotografiranja. Fotografi fotografiranje izvajamo večinoma novembra, da lahko družinicam omogočimo pravočasno izdelavo personaliziranih voščilnic.