Eving Photography

Mini pomladansko portretno fotografiranje

Pravljični trenutki, ujeti v fotografiji.

Od februarja 2024 je v redni ponudbi foto studia (poleg klasičnih belih ozadij) tudi cvetlična scena!

Portretna fotografiranja potekajo v Novem mestu – v poslovnem prostoru v podjetniškem inkubatorju na naslovu Podbreznik 15. Prvi razpisani termini so na voljo že 3. in 4. februarja ter 8. februarja. Tudi ostali termini po dogovoru – kontaktirajte me za željeni termin.

Želite biti obveščeni o prihajajočih terminih za MINI fotografiranja?

Prijavite se lahko na Eving mailing listo, naš ekskluzivni seznam obveščanja, kjer med prvimi izveste za vse novosti v ponudbi, razne foto nasvete ter razpisane terminčke za fotografiranja.

pomladansko studijsko fotografiranje

Fotografiranje med cvetovi

Studijsko fotografiranje v cvetlični sceni na belem ozadju je primerno za portretna fotografiranja:

  • za nosečnice
  • za posameznike
  • za pare
  • za malce starejše otroke (ki se ne bi preveč razigrano podali v igro s temi malce občutljivimi cvetovi na vrvicah :))

MINI30 minut, cena 119 EUR, približno 50 končnih obdelanih fotografij (primeren za en outfit, različne perspektive med rožicami).

KLASIK60 minut, cena 199 EUR, približno 90 končnih obdelanih fotografij (ta paket vam omogoča, da se v miru sprostite in uživate v fotografiranju, lahko si pripravite več stilov oblačil, možnost fotografiranja tudi na klasičnem belem ozadju).

PREMIUM90 minut fotografiranja, 30-60 min. ličenje z vizažistko cena od  299 EUR, približno 120 končnih obdelanih fotografij. (več časa in profesionalni make-up nam omogočata, da naredimo veliko raznolikih fotografij, z različnimi outfiti in pozami, osvetlitvijo, rekviziti…)

Portretno fotografiranje na belem ozadju

V redni celoletni ponudbi je tudi belo ozadje za različna studijska fotografiranja:

  • za nosečnice
  • za posameznike
  • za pare
  • za družinska fotografiranja
  • za cake smash fotografiranje

MINI30 minut, cena 119 EUR, približno 50 končnih obdelanih fotografij (hitro fotografiranje v različnih pozah, primerno za en outfit).

KLASIK60 minut, cena 199 EUR, približno 90 končnih obdelanih fotografij (tu si lahko pripravite različne outfite, možnost fotografiranja tudi na cvetličnem ozadju).

PREMIUM90 minut fotografiranja, 30-60 min. ličenje z vizažistko cena od  299 EUR, približno 120 končnih obdelanih fotografij. (več časa in profesionalni make-up nam omogočata, da naredimo veliko raznolikih fotografij, z različnimi outfiti in pozami, osvetlitvijo, rekviziti…)

Fotografije so dostavljene v digitalni obliki preko zasebne galerije – povezava do galerije in geslo za dostop se pošljeta na vaš kontaktni mail.

Čas za obdelavo in dostavo fotografij: 2 tedna od fotografiranja (in prejema plačila).

Galerija portretnega fotografiranja - PREMIUM PAKET

Premium paket zajema 90 minut fotografiranja in ličenje z vizažistko (možnost osnovne frizure in umetnih trepalnic z doplačilom), tu si vzamemo čas za fotografiranje na različnih scenah z rekviziti in ustvarjamo različne stile fotografij za vsak karakter in priložnost.

Ličenje je možno pri kateremkoli paketu fotografiranja za doplačilo 40 EUR. Možnost tudi urejanja frizure in umetnih trepalnic.

Razpoložljivi termini

Prvi termini za portretna fotografiranja so na voljo že 3. in 4. februarja od 9. ure dalje.

Termini se določijo po dogovoru, saj je odvisno od tega, če želite Mini, Klasik ali Premium paket – temu primerno se potem določi vaš termin.

Oddajte rezervacijo spodaj preko kontaktnega obrazca in zapišite kateri dan in ura bi vam najbolj ustrezala in vam odgovorim v najkrajšem možnem času.

Rezervirajte svoj termin fotografiranje

Za zagotovitev kakovosti naših storitev in učinkovite organizacije terminov, se za rezervacijo termina izvede delno predplačilo v višini 50 EUR. Ta znesek se nato odšteje od končnega zneska vašega fotografiranja.