Eving Photography

Poročno fotografiranje

Ljubezen, zajeta v fotografijah.

Poročno fotografiranje za vajin čarobni dan, ki mora biti vsekakor tudi ustrezno ovekovečen. Poročne fotografije vama ostanejo za vedno, zato bodita pozorna pri izbiri poročnega fotografa. Prepričajta se, da vama stil fotografa odgovarja, da je zmožen poskrbeti za enkratne fotografije vajinega dneva, tako z dogajanja kot tudi s portretnega fotografiranja.

Cena poročnega fotografiranja je odvisna od trajanja in lokacije poroke, zato me prosim kontaktirajte za ponudbo fotografiranja  in sporočite željen datum, lokacijo ter trajanje fotografiranja.

Cenik - poročno fotografiranje

Na voljo je so različni predpripravljeni poročni paketi, če imate pa posebne želje, pa se seveda ustvari popolnoma personaliziran paket. Trajanje fotografiranja je lahko 90 minut ali pa kar cel dan … Zajame se lahko izključno le poročni obred in portretno fotografiranje, lahko pa se v objektiv zajame tudi vse priprave na poroko, obred, skupinsko fotografiranje in slavje.

Paket MINI (350 €)

Kratko poročno fotografiranje, 90 min., ki zajema fotografiranje samega obreda in portretno fotografiranje para. 1 fotograf.

Paket POROKA (850 €)

Fotografiranje obreda in dogajanja na poroki, portretno fotografiranje para in njune družine, svatov… Trajanje do 6 ur. 1 fotograf.

Paket PREMIUM (1650 €)

Fotografiranje priprav (po želji), na domu ženina in neveste, fotografiranje obreda in dogajanja, portretno fotografiranje para in njune družine, svatov… Trajanje do 12 ur. 2 fotografa.

Na voljo so termini za 2024!

Predporočno fotografiranje

Za vse pare, ki niso ravno vajeni portretnih fotografiranj, je priporočljivo, da si nekaj tednov pred poroko rezervirate tudi predporočno fotografiranje. Tako se bomo lahko tudi osebno spoznali in dobili boste občutek, kako pozirati pred objektivom in kaj približno lahko pričakujete od poročnega fotografa na vajin dan.

Rezervirajte svoj termin fotografiranje

Cenik fotografiranja

Fotografiranje ob prvem rojstnem dnevu. Studijsko (belo ozadje) ali v naravi.
Podarite svojim najbližjim ovekovečene družinske spomine.
Studijsko fotografiranje (belo / črno ozadje) ali fotografiranje v naravi.