EVING

Božično fotografiranje pri Foto Eving v Trebnjem

Kje poteka božično fotografiranje?

Božično fotografiranje vsakoletno poteka v Trebnjem na dolenjskem in sicer v foto studiu na Obrtniški ulici 22 (bivša diskoteka Africa). Studio se nahaja v prvem nadstropju in je ogrevan.

Kako fotografiranje poteka?

Vnaprej pripravljene scene so znane nekaj dni pred prvimi termini in so objavljene na Facebook in Instagram profilih. Tako lahko družinice tudi načrtujejo ustrezne barvne kombinacije. Lahko se vmes tudi preoblečete, če želite, lahko imate s seboj razne božične rekvizite (puloverji, kape)… Veliko rekvizitov vam je na voljo pri meni v studiu, če pa želite popolnoma unikatne in svoje rekvizite, jih seveda prinesite s seboj.

Kdaj so na voljo termini za fotografiranje?

V objavi Božično fotografiranje (pod zavihkom BLOG) bodo vsako leto razpisani termini, ki so še prosti. Tako lahko takoj vidite, če vam kateri od navedenih terminov ustreza in ga tudi takoj rezervirate. Rezervacijo pošljete preko obrazca na strani in vam odgovorim v najkrajšem možnem času s potrditvijo termina.

Kaj lahko pričakujemo od fotografiranja?

Vsaki družinici se posebej posvetim in vas nikakor ne obravnavam le kot številko. Zdi se mi zelo pomembno, da otrokom omogočimo čim lepšo izkušnjo pri tovrstnih fotografiranjih, da ne dobijo odpora do le-tega in se bodo vsako leto radi vračali in sodelovali. Tako bodo otroci veseli, starši pa tudi, ko bodo njihov album krasile nasmejane fotografije otrok.

Več o božičnem fotografiranju 2019
Več o božičnem fotografiranju 2019