EVING
Fotografiranje izdelkov

Fotografiranje izdelkov je nepogrešljivo za vsa podjetja, ki potrebujejo kvalitetno slikovno predstavitev svojega prodajnega programa. Največkrat se fotografije potrebujejo za izdelavo spletne trgovine, kjer navadno potrebujete izdelke na belem ozadju ali brez ozadja. Morda potrebujete kvalitetne fotografije za razne kataloge in ostalo reklamno gradivo, kjer želite vaše izdelke v nekem unikatnem ambientu? Morda predstavljen s pomočjo fotomodela? Sporočite mi vaše želje in potrudim se narediti fotografije, ki bodo čim bolj pisane na vašo kožo.

Priprava izdelkov

Vedno je priporočljivo, da za fotografiranje izdelkov izberete najlepše produkte, saj se na visokoresolucijskih slikah in na studijski osvetljavi hitro opazijo kakšne morebitne pomanjkljivosti na površini izdelka (praske ali neodstranljivi madeži, nepravilno ali površno sestavljeni kosi). V kolikor se le-tem ne morete izogniti in želite retuširanje določenih napak v post-produkciji, me prosim na to prej opozorite. Cena na fotografijo izdelka je namreč odvisna od zahtevnosti – morebitne korekture napak na izdelku, ali je izdelek odseven (na primer srebrn in zlat nakit, ure)… Vse izdelke pred fotografiranjem obrišem z mehko krpo, da se kolikor je le mogoče odstrani madeže od prijemanja izdelka ter prašne delce.

Cenik za fotografiranje izdelkov

Cenik za fotografiranje izdelkov je popolnoma odvisen od vaših produktov (izgled, velikost, odsevnost), zato priporočam, da pošljete specifično povpraševanje, da vam lahko podam čim bolj realno ponudbo glede na zahtevnost. Cena na fotografijo izdelka znaša od 12 € dalje.

Prevzem izdelkov

Za prevzem izdelkov in dostavo po končanem fotografiranju se dogovorimo ob potrditvi naročila. Verjetno je zaradi prihranka vašega in mojega časa v večini primerov najlažja poštna dostava kot osebni prevzem. To je odvisno od vaše lokacije in teže / količine izdelkov za fotografiranje. Vaši izdelki so pri meni varni, ob fotografiranju z njimi pa ravnam zelo pazljivo. Izdelke vam vrnem oz. odpošljem takoj po končanem projektu – dostavi vaših fotografij in prejetem plačilu z vaše strani.

Kontakt
Kontakt