EVING

Poročno fotografiranje

Vajin čarobni dan mora biti vsekakor tudi ustrezno ovekovečen. Poročne fotografije vama ostanejo za vedno, zato bodita pozorna pri izbiri poročnega fotografa. Prepričajta se, da vama stil fotografa odgovarja, da je zmožen poskrbeti za enkratne fotografije vajinega dneva, tako z dogajanja kot tudi s portretnega fotografiranja.

Poročno fotografiranje – GALERIJA.

Cenik poročnega fotografiranja

Na voljo vam je več paketov fotografiranja poroke. Trajanje je lahko od 2 ur do celega dneva … Zajame se lahko izključno le poročni obred in portretno fotografiranje, lahko pa se v objektiv zajame tudi vse priprave na poroko, obred, skupinsko fotografiranje in slavje. Možna je tudi izdelava kratkega poročnega videa, ki zajema ključno dogajanje na poroki.

Kontakt
Kontakt
Poročni dan MINI
450 EUR
Fotografiranje poročnega dne v trajanju do 3 ure. Fotografiranje navadno zajema dokumentiranje poročnega obreda (civilnega ali cerkvenega) ter fotografiranje para po poroki, tudi skupaj s pričama ter družino in svati.
Poročni dan KLASIK
600 EUR
Fotografiranje poročnega dne v trajanju do 6 ur – poročna obreda (civilni in cerkveni) ter fotografiranje para po poroki, tudi skupaj s pričama, družino in svati. Fotografiranje lokacije poroke, začetek slavja, podrobnosti z lokacije (šopek, prstana, vabila, hrana, …).
Poročni dan MAXI
850 EUR
Fotografiranje poročnega dne v trajanju do 12 ur – priprave, poročna obreda (civilni in cerkveni), portretno fotografiranje, tudi s svati. Fotografiranje lokacije poroke, podrobnosti (šopek, prstana, vabila, hrana, …), zabava, razrez torte, v nekaterih primerih možnost fotografiranja iz zraka …