Eving Photography

Božično fotografiranje

Čarobni trenutki, zajeti v fotografijah.

Božična fotografiranja 2022 se zaključujejo. Trenutno ni več prostih terminov.

Božično fotografiranje poteka vsakoletno v foto studiu v Trebnjem (Obrtniška 22, bivša diskoteka Africa).

Sprememba v letošnjem božičnem fotografiranju je, da se čarobni boxi umaknejo iz ponudbe in bo tako na voljo več prostora v studiu za različne scene za klasično božično fotografiranje.

Voščilnice letos ne bodo v dodatni ponudbi k fotografiranjem, na voljo pa bo kar nekaj zgodnjih terminov, da si lahko zagotovite pravočasno izdelavo voščilnic v lastni izvedbi.

Tudi letos se mi bo pridružila pri fotografiranju Adrijana, s katero se bova potrudili po najboljših močeh za čim prijetnejšo izkušnjo fotografiranja in čim hitrejšo dostavo fotografij. 

Božično fotografiranje

Na razpolago sta dva različna paketa fotografiranj:

MINI30 minut, cena 99 EUR, približno 50 končnih obdelanih fotografij (primeren predvsem za otroke in tudi nekatere starše 🙂 ki se hitro naveličajo fotografiranja)

KLASIK60 minut, cena 159 EUR, približno 80 končnih obdelanih fotografij (primeren za otroke, ki potrebujejo nekoliko dlje časa za prilagoditev na okolje, bolj umirjeno fotografiranje z več časa na voljo na vsaki sceni, možno tudi preoblačenje)

Število fotografij je odvisno od razpoloženja otrok, a ponavadi jih nastane vsaj 50 (ali vsaj 80 pri Klasik paketu). Fotografije so dostavljene v digitalni obliki preko zasebne galerije.

Čas za obdelavo in dostavo fotografij: 1-2 tedna od fotografiranja (in prejema plačila).

Različne scene

Letos se iz ponudbe umaknejo božični boxi, zato bo v studiu več prostora na razpolago za klasična božična fotografiranja na različnih scenah. Če vam je katera od scen še posebej všeč, lahko omenite to v začetku fotografiranja in tam potem porabimo več časa za fotografiranje.

Scene so trenutno v izdelavi in fotografije bodo objavljene v tekočem tednu.

V pripravi so sledeče scene:

1 – snežena idila (a malce drugačna kot lani, z leseno steno in vrati v ozadju)
2 – scena z okrašeno novoletno smrekico
3 – fotografiranje na postelji
4 – minimalistična scena v belem snegu

Scene za božično fotografiranje 2022

Trenutno ni več prostih terminov.
Rok obdelave fotografij je 1-2 tedna oz. za zadnje termine vsaj delna dostava fotografij do božiča.

Termini za božično fotografiranje

Trenutno ni več prostih terminov. Vsi, ki se zaradi bolezni ne morete udeležiti fotografiranja, prosim sporočite, da vidimo, če se vam lahko poišče termin izven razpisanih.

Rezervirajte svoj termin fotografiranje