Eving Photography

Božično fotografiranje

Čarobni trenutki, zajeti v fotografijah.

Božična fotografiranja 2023 so zaključena. Se vidimo spet naslednje leto!

Božično fotografiranje poteka vsakoletno v Novem mestu – v poslovnem prostoru v podjetniškem inkubatorju na naslovu Podbreznik 15.

Prijava na Jelenčkovo hitro pošto

Vpišite se na Jelenčkovo hitro pošto, naš ekskluzivni božični seznam obveščanja, in bodite med prvimi, ki bodo izvedeli za vse, kar je povezano z vsakoletnimi božičnimi fotografiranji. Tako boste imeli prednost pri rezervaciji terminov za 2024 in prejeli tudi dragocene nasvete za popolno fotografiranje.

Božično fotografiranje

Na razpolago sta dva različna paketa fotografiranj:

MINI30 minut, cena 119 EUR, približno 50 končnih obdelanih fotografij (primeren predvsem za otroke in tudi nekatere starše 🙂 ki se hitro naveličajo fotografiranja in želijo osnovne fotografije na obeh različnih scenah – skupinske fotografije, posamezne fotografije otrok in staršev z otroci).

KLASIK60 minut, cena 199 EUR, približno 90 končnih obdelanih fotografij (ta paket vam omogoča, da se v miru sprostite in uživate v fotografiranju, kar je še posebej dragoceno za družine z več otroki ali za otroke, ki potrebujejo nekoliko več časa za prilagoditev na novo okolje in za animacijo. Poleg tega vam dodatni čas omogoča, da se preoblečete in tako dodate več stilskih možnosti vašim fotografijam).

Število fotografij lahko variira, saj je precej odvisno od razpoloženja otrok. Fotografije so dostavljene v digitalni obliki preko zasebne galerije – povezava do galerije in geslo za dostop se pošljeta na vaš kontaktni mail.

Čas za obdelavo in dostavo fotografij: 2 tedna od fotografiranja (in prejema plačila).

božično fotografiranje eving eva veber

Različne scene

Letos se menja lokacija fotografiranja iz prejšnje (Trebnje) na novo (Novo mesto – Podbreznik 15, Podjetniški inkubator Novo mesto), tako da so na voljo 3 različne scene (dve praznični in ena minimalistična za različna studijska fotografiranja). Če vam je katera od scen še posebej všeč, lahko omenite to ob začetku fotografiranja in se na tisti zadržimo malce dlje.

1 – praznična scena (ta scena ima natisnjeno ozadje z okraski, smrečico in kaminom, je precej polna in pisana)

2 – elegantna scena – bogato okrašena modra, zelena in srebrna novoletna smrečica s kavčem in preprogo za fotografiranje iz različnih perspektiv

3 – bela minimalistična scena za različna fotografiranja, kjer ne želite praznične okrasitve na fotografijah, tu se lahko po želji doda venček, fotelj, jelenčka Svita za najmlajše…

Nekaj utrinkov iz letošnjih božičnih fotografiranj

Ni več prostih terminov. Se vidimo spet naslednje leto! 🙂

Rezervirajte svoj termin fotografiranje

Za zagotovitev kakovosti naših storitev in učinkovite organizacije terminov, se za rezervacijo termina izvede delno predplačilo v višini 30 EUR. Ta znesek se nato odšteje od končnega zneska vašega fotografiranja.