Eving Photography

Portretno fotografiranje

Vaša osebnost, ujeta v fotografiji.

NOVO! Pomladna studijska fotografiranja

Zaživite svoj čarobni trenutek med cvetovi - rezervirajte svoj termin za pomladansko studijsko portretno fotografiranje in odkrijte svežo cvetlično sceno, ki prinaša edinstven čar fotografijam!

Ali ste kdaj sanjali, da bi zasijali pred objektivom kot pravi fotomodel? Ali iščete način, kako ujeti svojo osebnost in profesionalnost v portretnih fotografijah za poslovne namene? Potrebujete svojo portretno fotografijo za naslovnico vaše nove knjige? Ali želite svoje izdelke predstaviti na edinstven način, ki poudarja njihovo uporabnost in eleganco? Naše portretno fotografiranje vam ponuja priložnost, da to uresničite.

Portretno fotografiranje ni le o ustvarjanju vizualnih spominov; je tudi priložnost, da zablestite in se vidite v novi luči. Ali je to za poslovni profil ali za osebno razvajanje, mi bomo poskrbeli, da bo vaša izkušnja nepozabna. Stopite v stik in skupaj bomo ustvarili fotografije, ki bodo odražale vašo osebnost in stil.

Možnost profesionalnega ličenja

Za piko na i imate sedaj možnost vašemu fotografiranju dodati tudi storitev profesionalnega make-upa z vizažistko Lidijo Jenič (@lidijajenic_mua), ki bo poskrbela, da boste na vaših fotografijah zablestele.

Oglejte si preobrazbo naše Eve Murn, vaše nove fotografinje, ki se vam je že predstavila na božičnih fotografiranjih. Tokrat se je preizkusila še v vlogi fotomodela.

Zakaj izbrati dodatno storitev ličenja?

  1. Blesteči videz: profesionalno ličenje poudari vaše najboljše lastnosti in zagotovi brezhiben videz na fotografijah – enakomerni ten kože in skrite nepravilnosti.

  2. Prilagajanje osvetlitvi: ličila so prilagojena studijski osvetlitvi, kar zagotavlja, da boste na fotografijah videti naravno in izpopolnjeno.

  3. Prihranek časa in manj stresa: Lidija poskrbi za vaš make-up, vi pa se lahko sprostite in uživate v fotografiranju.

  4. Poudarek na detajlih: natančno nanešena ličila izpostavijo ključne poteze obraza, kar je vitalno za močne portretne fotografije.

  5. Večja samozavest: profesionalni make-up znatno dvigne samozavest, ki je vidna tudi na fotografijah.
After
Before

V objektivu preobrazbe

Behind the scenes - Lidija Jenič med ličenjem in friziranjem Eve Murn za studijsko fotografiranje.

profesionalno ličenje za fotografiranje

Mozaik edinstvenosti

Z neizmerno hvaležnostjo se oziram nazaj skozi leta, da sem lahko skozi objektiv ovekovečila edinstvene zgodbe in trenutke mnogih čudovitih posameznikov. HVALA!

#eving