Eving Photography

Cake smash fotografiranje

Prvo leto življenja, ovekovečeno.

Cake smash fotografiranje – fotografiranje za prvi rojstni dan

Si želite ovekovečiti prvi rojstni dan vašega malčka na prav poseben način? Ali pa vaš otrok praznuje drugo, tretje, četrto leto in si želite zabavnega, malo drugačnega fotografiranja?

Cake smash fotografiranje je namenjeno prav temu. Glavni cilj (poleg klasičnih portretov vas in vaših malčkov) je, da vaš malček kar se da temeljito razpaca tortico. In se čim bolj umaže. 🙂 Verjetno je cake smash ena redkih priložnosti, kjer je to, da se otrok čim bolj umaže, zaželjeno.

Potek fotografiranja

Fotografiranje poteka v foto studiu v Trebnjem, na Obrtniški 22 (bivša diskoteka Africa). Fotografiranje je minimalistično na belem ozadju, s pomočjo katerega na fotografijah izstopata slavljenec in tortica. Tortico lahko naročite tudi preko mene (45 EUR), ali pa prinesete svojo – sporočite vaše želje ob rezervaciji termina.

Cena Cake smash fotografiranja

Cake smash fotografiranje traja do 1 ure – prejmete približno 80 – 100 obdelanih fotografij, odvisno od sodelovanja najmlajših, saj je le-to izredno nepredvidljivo. 🙂 Cena fotografiranja znaša 149 EUR (brez tortice, v tem primeru prinesete svojo s seboj). Cena cake smash tortice znaša 45 EUR – pošljite fotografijo željene tortice in vam sporočimo, če je izdelava po vaših željah izvedljiva.

Sproščeno studijsko fotografiranje ali fotografiranje v naravi za družinske spomine.

Podarite svojim najbližjim ovekovečene družinske spomine.
Studijsko fotografiranje (belo / črno ozadje) ali fotografiranje v naravi.