Eving Photography

Darilni bon za fotografiranje

Podarite ovekovečene spomine.

Darilni bon za fotografiranje je idealno darilo za vse, ki želijo imeti družinske spomine primerno ovekovečene. Fotografije so namreč najlepše darilo, ki traja večno. Darilni bon se lahko koristi za vsa fotografiranja – družinsko, fotografiranje para, nosečniško, novorojenček, božično, cake smash, čarobna škatla, …

Fotografiranje se izvaja kjerkoli v Sloveniji – če je oddaljenost več kot 1 ura vožnje v eno smer od sedeža podjetja (Trebnje), se zaračunajo potni stroški, sicer je to vključeno v ceno bona. Cena darilnega bona je odvisna od paketa, ki ga želite zakupiti za obdarovanca in od morebitnih dodatkov (tisk fotografij, izdelava foto knjige…) – cena darilnega bona je od 99 € dalje.

MINI paket fotografiranja: 30-minutni (99 EUR, nastane približno 50 končnih obdelanih fotografij, pakiranje v mini kuverti), primeren je za mini studijska fotografiranja in za krajša fotografiranja v naravi v Trebnjem in okolici; Primeren za pare, nosečnice, manjše družinice.

SPREHOD paket fotografiranja: 60-minutni (149 EUR, nastane približno 100 končnih obdelanih fotografij, pakiranje v škatli skupaj s pralinami in dekoracijo), za studijska fotografiranja in fotografiranja v naravi v Trebnjem, NM in LJ z okolico; Primeren je predvsem za cake smash, nosečniška in družinska fotografiranja.

Veljavnost bona: 1 leto

Na e-sporočila odgovarjam kolikor je le možno hitro, po navadi v roku parih ur od prejetega naročila. Ko oddate naročilo za darilni bon, prosim pošljite tudi podatke za izdajo računa – ko je račun za darilni bon poravnan, vam ga pošljem po pošti. V roku 1-2 delovnih dni od prejetega plačila lahko pričakujete bon na vašem (ali obdarovančenem) naslovu.

Mini darilni boni (30 min. fotografiranja) so pakirani v mini kuvertici iz rjavega eko papirja. Klasični darilni boni (60 min. fotografiranja) pa so zapakirani v škatlici in dekorirani. Vsak paketek vsebuje tudi sladko presenečenje – praline.

Darilni bon se pošlje po pošti (stroški dostave so vključeni v ceno nakupa) ali pa se dogovorimo za osebni prevzem v Trebnjem.

Predvsem mora biti obdarovanec pozoren na datum veljavnosti bona – veljaven je eno leto od izdaje. Termin za fotografiranje je priporočljivo rezervirati vsaj dva tedna pred željenim datumom. V kolikor poteka fotografiranje v naravi, se v primeru slabega vremena seveda termin prestavi.

Darilni bon za fotografiranje je veljaven eno leto od dneva nakupa.

Da, obdarovanec lahko izbira med vsemi fotografiranji, ki so v enakem trajanju (oz. znesku) kot paket fotografiranja, ki je zapisan na darilnem bonu. Izbira lahko torej med klasičnimi družinskimi fotografiranji v naravi ali v studiu, Cake smash fotografiranjem, Čarobno škatlo, božičnim fotografiranjem, … Fotografira se lahko kdorkoli med trajanjem našega termina, tako otroci, kot tudi ostali družinski člani, tudi ljubljenčki. 🙂

Izdelava foto knjige iz nastalih fotografij (A5 format, trde platnice, 28 strani) – 59 EUR

Dostava fotografij na USB ključku – 30 EUR

Super! 🙂 Vse kar morate narediti je, da pošljete e-mail na info@foto-eving.si z naročilom. Napišite kateri paket bi zakupili za darilni bon, morebitne dodatke k bonu (tisk slik, izdelava fotoknjige, leseni USB ključek), kdo je obdarovanec, kdo je kupec bona in seveda naslov za dostavo. Po prejemu vseh potrebnih informacij, vam pošljem predračun. Ko ga poravnate, se paket v roku enega dneva od prejema plačila odpošlje na izbrani naslov.

Rezervirajte darilni bon svoje darilo

Darilni bon za fotografiranje – popolno darilo za vaše najdražje

Ali iščete popolno darilo za rojstni dan, obletnico ali božič? Zakaj ne bi razveselili svojih najdražjih z darilnim bonom za fotografiranje? Tako bodo lahko ustvarili trajne spomine, ki jih bodo cenili celo življenje.

Kaj so darilni boni za fotografiranje?

Darilni boni za fotografiranje so idealno darilo za vsakogar, ki želi imeti profesionalne fotografije svojih najdražjih. Boni so primerni za različne vrste fotografiranj, kot so družinska fotografiranja, fotografiranja novorojenčka, portretna fotografiranja, nosečniška fotografiranja, fotografiranja para ali pa celo božično fotografiranje.

Vrste paketov

  1. Paket MINI

Paket MINI traja 30 minut in stane 99 EUR. Obdarovanec prejme približno 50 končnih obdelanih fotografij preko zasebne galerije. Ta paket fotografiranja je možno koristiti le v okolici Trebnjega, Novega mesta in Ivančne gorice, ostale oddaljenosti pa so za doplačilo. Paket MINI je popolno darilo za tiste, ki bi radi imeli nekaj čudovitih fotografij za družinski foto album, vendar nimajo veliko časa ali pa imajo otroke, katerim potrpežljivost ne zdrži ravno najdlje na fotografiranju 🙂 .

  1. Paket KLASIK

Paket KLASIK traja 60 minut in stane 149 EUR. Obdarovanec prejme približno 100 končnih obdelanih fotografij preko zasebne galerije. Ta paket se lahko koristi kjerkoli po Sloveniji. Fotografiranja v studiu od februarja 2023 niso več možna, tako da se izvajajo le v naravi ali pa na domu (fotografiranje na domu je možno le pri KLASIK paketu). Paket KLASIK je popolno darilo za tiste, ki bi radi posneli nekaj več fotografij in si želijo več časa za ustvarjanje čudovitih spominov.

Kako kupiti darilni bon?

Darilni boni so na voljo za nakup preko naše spletne strani ali pa preko e-pošte info@foto-eving.si. Navedite želen paket, naslov za pošiljanje darilnega bona ter navedite “kdo podarja” in “kdo prejme” darilni bon. Boni se lahko pošljejo po pošti ali pa se jih osebno prevzame v Trebnjem po predhodnem dogovoru.

Zakaj izbrati darilni bon za fotografiranje?

Darilni bon za fotografiranje je popolno darilo za vsakogar, ki si želi ustvariti trajne spomine s svojimi najdražjimi. Izberite paket, ki ustreza vašim željam in proračunu ter svoje najdražje razveselite s čudovitimi fotografijami. Moji paketi so primerni za različne vrste fotografiranj, zato je to darilo primerno za vsako priložnost.

Fotografiranje ob prvem rojstnem dnevu. Studijsko (belo ozadje) ali v naravi.

Sproščeno studijsko fotografiranje ali fotografiranje v naravi za družinske spomine.

Studijsko fotografiranje (belo / črno ozadje) ali fotografiranje v naravi.