Eving Photography

Darilni bon za fotografiranje

Podarite ovekovečene spomine.

Darilni bon za fotografiranje je idealno darilo za vse, ki želijo imeti družinske spomine primerno ovekovečene. Fotografije so namreč najlepše darilo, ki traja večno. Darilni bon se lahko koristi za vsa fotografiranja – družinsko, fotografiranje para, nosečniško, novorojenček, božično, cake smash, čarobna škatla, …

Fotografiranje se izvaja kjerkoli v Sloveniji – če je oddaljenost več kot 1 ura vožnje v eno smer od sedeža podjetja (Trebnje), se zaračunajo potni stroški, sicer je to vključeno v ceno bona. Cena darilnega bona je odvisna od paketa, ki ga želite zakupiti za obdarovanca in od morebitnih dodatkov (tisk fotografij, izdelava foto knjige…) – cena darilnega bona je od 119 € dalje.

MINI paket fotografiranja: 30-minutni (119 EUR, nastane približno 50 končnih obdelanih fotografij, bon je zapakiran v mini kuvertici), primeren je za mini studijska fotografiranja v Novem mestu in za 30 min. fotografiranja v naravi v Trebnjem in okolici; Primeren za pare, nosečnice, manjše družinice, tudi za tematska fotografiranja, kot npr. božično fotografiranje.

SPREHOD paket fotografiranja: 60-minutni (199 EUR, nastane približno 100 končnih obdelanih fotografij, bon je zapakiran v darilni škatli skupaj s pralinami in dekoracijo), za studijska fotografiranja v Novem mestu in fotografiranja v naravi kjerkoli po Sloveniji; Primeren je predvsem za različna družinska fotografiranja, tematska fotografiranja (božično, pomladansko…), cake smash ali fotografiranje na domu.

Veljavnost bona: 1 leto

Na e-sporočila odgovarjam kolikor je le možno hitro, po navadi v roku parih ur od prejetega naročila. Ko oddate naročilo za darilni bon, prosim pošljite tudi podatke za izdajo računa – ko je račun za darilni bon poravnan, vam ga pošljem po pošti. V roku 1-2 delovnih dni od prejetega plačila lahko pričakujete bon na vašem (ali obdarovančenem) naslovu.

Mini darilni boni (30 min. fotografiranja) so pakirani v mini kuvertici iz rjavega eko papirja. Klasični darilni boni (60 min. fotografiranja) pa so zapakirani v škatlici in dekorirani. Vsak paketek vsebuje tudi sladko presenečenje – praline.

Darilni bon se pošlje po pošti (stroški dostave so vključeni v ceno nakupa) vam ali obdarovnacu. Možen je tudi osebni prevzem v Trebnjem po predhodnem dogovoru.

Predvsem mora biti obdarovanec pozoren na datum veljavnosti bona – veljaven je eno leto od izdaje. Termin za fotografiranje je priporočljivo rezervirati vsaj dva tedna pred željenim datumom. V kolikor poteka fotografiranje v naravi, se v primeru slabega vremena seveda termin prestavi na prvi možni datum.

Darilni bon za fotografiranje je veljaven eno leto od dneva nakupa.

Obdarovanec lahko izbira med različnimi paketi fotografiranj, ki so v enakem trajanju (oz. znesku) kot paket fotografiranja, ki je zapisan na darilnem bonu. Izbira lahko torej med klasičnimi družinskimi fotografiranji v naravi ali v studiu (v NM), Cake smash fotografiranjem (na domu ali v naravi), božičnim fotografiranjem, … Fotografira se lahko kdorkoli v času trajanja našega termina, tako otroci, kot tudi ostali družinski člani, tudi ljubljenčki. 🙂

Izdelava foto knjige iz nastalih fotografij (A5 format, trde platnice, 28 strani) – 59 EUR

Dostava fotografij na USB ključku – 30 EUR

Super! 🙂 Vse kar morate narediti je, da pošljete e-mail na info@foto-eving.si z naročilom.

V e-mail zapišite:
– kateri paket želite podariti
– morebitne dodatke k bonu (tisk slik, izdelava fotoknjige, USB ključek)
– kaj zapišem na bon k “kdo podarja” in “kdo prejme” bon
– naslov za dostavo bona.

Po prejemu vseh potrebnih informacij, vam pošljem predračun.
Ko je plačilo prejeto, se paket v roku enega dneva od prejema plačila odpošlje na izbrani naslov.

Rezervirajte darilni bon svoje darilo

Darilni bon za fotografiranje – popolno darilo za vaše najdražje

Ali iščete popolno darilo za rojstni dan, obletnico ali božič? Zakaj ne bi razveselili svojih najdražjih z darilnim bonom za fotografiranje? Tako bodo lahko ustvarili trajne spomine, ki jih bodo cenili celo življenje.

Kaj podariti za darilo?

Darilni boni za fotografiranje so idealno darilo za vsakogar, ki želi imeti profesionalne fotografije svojih najdražjih. Boni so primerni za različne vrste fotografiranj, kot so družinska fotografiranja, fotografiranja novorojenčka, portretna fotografiranja, nosečniška fotografiranja, fotografiranja para ali pa celo božično fotografiranje.

Vrste paketov

Paket MINI

Paket MINI traja 30 minut in stane 119 EUR. Obdarovanec prejme približno 50 končnih obdelanih fotografij preko online zasebne galerije. Ta paket fotografiranja je možno koristiti le v okolici Trebnjega, Novega mesta in Ivančne gorice, ostale lokacije pa so za doplačilo (glede na oddaljenost od sedeža podjetja). Paket MINI je popolno darilo za vse, ki bi radi imeli nekaj čudovitih fotografij za družinski foto album, vendar nimajo veliko časa ali pa imajo otroke, katerim potrpežljivost ne zdrži ravno dolgo na fotografiranju 🙂 .

Paket KLASIK

Paket KLASIK traja 60 minut in stane 199 EUR. Obdarovanec prejme približno 100 končnih obdelanih fotografij preko zasebne galerije. Ta paket se lahko koristi kjerkoli po Sloveniji ali pa v udobju foto studia v Novem mestu. Fotografiranje na domu je možno le pri KLASIK paketu. Paket KLASIK je popolno darilo za tiste, ki bi radi imeli čim več raznolikih fotografij in si želijo bolj umirjeno ustvarjanje čudovitih spominov.

Paket PREMIUM

Paket PREMIUM vključuje 90 minutno studijsko portretno fotografiranje in dodatnih 30-60 minut profesionalnega ličenja z vizažistko za eno osebo. Cena tega celovitega paketa je 299 EUR. Stranke prejmejo približno 120 skrbno obdelanih končnih fotografij. Ta paket omogoča širok spekter fotografskih možnosti, vključno z različnimi outfiti, pozami, osvetlitvijo, ozadji in rekviziti, kar zagotavlja izjemno raznolikost in kreativnost pri vsaki fotografiji. Paket PREMIUM je idealen za tiste, ki si želijo resnično posebno in profesionalno fotografiranje, polno edinstvenih trenutkov in podrobnosti.

Kako kupiti darilni bon?

Darilni boni so na voljo za nakup preko kontaktnega obrazca na spletni strani ali pa preko e-pošte info@foto-eving.si. Navedite željeni paket, naslov za pošiljanje darilnega bona ter navedite “kdo podarja” in “kdo prejme” bon. Boni se lahko pošljejo po pošti ali pa se jih osebno prevzame v Trebnjem po predhodnem dogovoru.

Zakaj izbrati darilni bon za fotografiranje?

Darilni bon za fotografiranje je popolno darilo za vsakogar, ki si želi ustvariti večne spomine s svojimi najdražjimi. Izberite paket, ki ustreza vašim željam in proračunu ter svoje najdražje razveselite s čudovitimi fotografijami. Moji paketi so primerni za različne vrste fotografiranj, zato je to darilo primerno za vsako priložnost – rojstne dneve, novorojenčke, materinski dan, valentinovo …

Fotografiranje ob prvem rojstnem dnevu. Studijsko (belo ozadje) ali v naravi.

Sproščeno studijsko fotografiranje ali fotografiranje v naravi za družinske spomine.

Studijsko fotografiranje (belo / črno ozadje) ali fotografiranje v naravi.