Eving Photography

Darilni bon za fotografiranje

Podarite ovekovečene spomine.

Darilni bon za fotografiranje je idealno darilo za vse, ki želijo imeti družinske spomine primerno ovekovečene. Fotografije so namreč najlepše darilo, ki traja večno. Darilni bon se lahko koristi za vsa fotografiranja – družinsko, fotografiranje para, nosečniško, novorojenček, božično, cake smash, čarobna škatla, …

Fotografiranje se izvaja kjerkoli v Sloveniji – če je oddaljenost več kot 1 ura vožnje v eno smer od sedeža podjetja (Trebnje), se zaračunajo potni stroški, sicer je to vključeno v ceno bona. Cena darilnega bona je odvisna od paketa, ki ga želite zakupiti za obdarovanca in od morebitnih dodatkov (tisk fotografij, izdelava foto knjige…) – cena darilnega bona je od 99 € dalje.

MINI paket fotografiranja: 30-minutni (99 EUR, nastane približno 50 končnih obdelanih fotografij, pakiranje v mini kuverti), primeren je za mini studijska fotografiranja in za krajša fotografiranja v naravi v Trebnjem in okolici; Primeren za pare, nosečnice, manjše družinice.

SPREHOD paket fotografiranja: 60-minutni (149 EUR, nastane približno 100 končnih obdelanih fotografij, pakiranje v škatli skupaj s pralinami in dekoracijo), za studijska fotografiranja in fotografiranja v naravi v Trebnjem, NM in LJ z okolico; Primeren je predvsem za cake smash, nosečniška in družinska fotografiranja.

Veljavnost bona: 1 leto

Na e-sporočila odgovarjam kolikor je le možno hitro, po navadi v roku parih ur od prejetega naročila. Ko oddate naročilo za darilni bon, prosim pošljite tudi podatke za izdajo računa – ko je račun za darilni bon poravnan, vam ga pošljem po pošti. V roku 1-2 delovnih dni od prejetega plačila lahko pričakujete bon na vašem (ali obdarovančenem) naslovu.

Mini darilni boni (30 min. fotografiranja) so pakirani v mini kuvertici iz rjavega eko papirja. Klasični darilni boni (60 min. fotografiranja) pa so zapakirani v škatlici in dekorirani. Vsak paketek vsebuje tudi sladko presenečenje – praline.

Darilni bon se pošlje po pošti (stroški dostave so vključeni v ceno nakupa) ali pa se dogovorimo za osebni prevzem v Trebnjem.

Predvsem mora biti obdarovanec pozoren na datum veljavnosti bona – veljaven je eno leto od izdaje. Termin za fotografiranje je priporočljivo rezervirati vsaj dva tedna pred željenim datumom. V kolikor poteka fotografiranje v naravi, se v primeru slabega vremena seveda termin prestavi.

Darilni bon za fotografiranje je veljaven eno leto od dneva nakupa.

Da, obdarovanec lahko izbira med vsemi fotografiranji, ki so v enakem trajanju (oz. znesku) kot paket fotografiranja, ki je zapisan na darilnem bonu. Izbira lahko torej med klasičnimi družinskimi fotografiranji v naravi ali v studiu, Cake smash fotografiranjem, Čarobno škatlo, božičnim fotografiranjem, … Fotografira se lahko kdorkoli med trajanjem našega termina, tako otroci, kot tudi ostali družinski člani, tudi ljubljenčki. 🙂

Izdelava foto knjige iz nastalih fotografij (A5 format, trde platnice, 28 strani) – 59 EUR

Dostava fotografij na USB ključku – 30 EUR

Super! 🙂 Vse kar morate narediti je, da pošljete e-mail na info@foto-eving.si z naročilom. Napišite kateri paket bi zakupili za darilni bon, morebitne dodatke k bonu (tisk slik, izdelava fotoknjige, leseni USB ključek), kdo je obdarovanec, kdo je kupec bona in seveda naslov za dostavo. Po prejemu vseh potrebnih informacij, vam pošljem predračun. Ko ga poravnate, se paket v roku enega dneva od prejema plačila odpošlje na izbrani naslov.

Fotografiranje ob prvem rojstnem dnevu. Studijsko (belo ozadje) ali v naravi.

Sproščeno studijsko fotografiranje ali fotografiranje v naravi za družinske spomine.

Studijsko fotografiranje (belo / črno ozadje) ali fotografiranje v naravi.