Eving Photography

Fotografiranje novorojenčkov

Začetek novega življenja, zajet v fotografijah.

Novorojenčki – ta mala, drobcena bitja. Kar težko je verjeti, da bodo nekoč zrastli, postali šolarji, imeli partnerje, službo in se naučili voziti avto. Vse se zgodi tako hitro! Neverjetno, kako se spremenijo v prvem letu. Še posebej v njihovih prvih tednih življenja. Zato je staršem izjemno pomembno, da imajo ovekovečene spomine svojega malčka v obliki fotografij.

Fotografi, ki so specializirani izključno za fotografiranje novorojenčkov, ustvarjajo portrete malčkov v različnih pozah, povite, z različnimi rekviziti. Sama se bolj osredotočim na novorojenčka kot novega člana v družini. Staršem vnaprej povem, kaj približno lahko pričakujejo, če rezervirajo fotografiranje novorojenčka pri meni, da ne pride do morebitnih razočaranj, če pričakujejo specifično vrsto portretov svojega novega člana.

Naredim seveda portrete dojenčka, vendar ne v posebnih pozah, temveč ležečega na boku na oblazinjeni podlogi z dekico. Od blizu fotografiram njegove drobcene rokice in nogice, poteze obraza. Sicer pa se osredotočam bolj na skupne trenutke s starši, tako da je večino fotografiranja dojenček v vašem naročju. Naredi se portrete posebej z mamo in posebej z očetom, če so sestrice in bratci seveda tudi to, skupinske fotografije pa so vedno v ospredju.

Fotografiranje se lahko trenutno izvaja le na vašem domu, kamor prinesem s seboj potrebno opremo (luč in par rekvizitov – dekice). Tu bi potrebovala ob rezervaciji termina dodatne informacije glede dnevne svetlobe in razpoložljivosti prazne bele stene za fotografiranje portretov.

Ideje in želje staršev

Veliko staršev mi pred samim fotografiranjem zaupa morebitne posebne želje. To je zelo dobrodošlo, saj je moj glavni cilj, da ste z vašimi fotografijami zadovoljni. Zato ne rabite biti sramežljivi, če imate kakšno kreativno idejo za določene fotografije.

Oglejte si tudi:

Cake smash

Fotografiranje ob prvem rojstnem dnevu. Studijsko (belo ozadje) ali v naravi.

Darilni boni

Podarite svojim najbližjim ovekovečene družinske spomine.
Studijsko fotografiranje (belo / črno ozadje) ali fotografiranje v naravi.

ZADNJE OBJAVE

Kaj obleči za družinsko fotografiranje?

Kaj obleči za družinsko fotografiranje? Darilni bon za fotografiranje je idealno darilo za vse, ki želijo imeti družinske spomine primerno ovekovečene. Fotografije so namreč najlepše darilo, ki traja večno. Darilni bon se lahko koristi za vsa fotografiranja – družinsko, fotografiranje

Preberi več »

Darilni bon

Darilni bon za fotografiranje Podarite ovekovečene spomine. Darilni bon za fotografiranje je idealno darilo za vse, ki želijo imeti družinske spomine primerno ovekovečene. Fotografije so namreč najlepše darilo, ki traja večno. Darilni bon se lahko koristi za vsa fotografiranja –

Preberi več »
božično fotografiranje

Dodatne informacije BOŽIČ 2022

Dodatne informacije za božična fotografiranja 2022 Pogosto zastavljena vprašanja Kam pridemo? Božično fotografiranje poteka vsakoletno v foto studiu v Trebnjem (Obrtniška ulica 22, Trebnje, bivša diskoteka Africa). Kliknite tu za navigacijo na Google maps. Parkirišče je pred stavbo. Ko pridete

Preberi več »