Eving Photography

Nosečniško fotografiranje

Prihajajoči čudeži, ujeti v objektiv.

Fotografiranje nosečnic - v objektiv ujeta ljubezen in pričakovanje

V obdobju pričakovanja, ko se življenje odvija v ritmu bodoče mamice in njenega trebuščka, se v vsakem trenutku skriva zgodba. Verjamem, da je nosečnost eden najlepših časov v življenju ženske, poln pričakovanj, upanja in neizmerne lepote. Zato je moja misija, da te vaše dragocene trenutke ujamem v objektiv in jih ovekovečim za vedno.

Fotografiranje nosečnosti ni zgolj beleženje trenutkov in ustvarjanje portretov; je subtilno ujemanje vajinega pričakovanja, ljubezni in globoke povezanosti. Z dolgoletnimi izkušnjami na področju fotografiranja in posluhom za naravno lepoto ustvarjam fotografije, ki so več kot le slike. So spomini, ki bodo s časom postali še dragocenejši, ko se boste ozrli nazaj na to čarobno obdobje v vašem življenju.

Kaj lahko pričakujete od nosečniškega fotografiranja pri Eving Photography?

Vsaka bodoča mamica prinaša svojo edinstveno zgodbo in zato pristopam k vsaki izmed vas individualno, z veliko mero razumevanja in empatije. Ne glede na to, ali si želite intimno vzdušje foto studia v Novem mestu ali čar narave, skupaj bomo oblikovali popolno kuliso, ki bo odsevala vašo naravno lepoto.

Nosečniško fotografiranje prilagodim vašim željam, od izbire lokacije do ure dneva in vaše garderobe. Moja želja je, da so fotografije čim bolj naravne in iskrene, zato dajem poseben pomen spontanim trenutkom sreče, nežnosti in bližine.

Zakaj izbrati EVING za vaše nosečniško fotografiranje?

Osebni pristop

Vsaka nosečnost je unikatna zgodba, ki si zasluži posebno pozornost.

Prilagodljivost

Fotografiranje organiziram glede na vaše želje, bodisi v studiu ali na izbrani lokaciji, s poudarkom na vašem udobju.

Avtentičnost

Ujeti pristne trenutke ljubezni in povezanosti je moje vodilo. Prav te nepozabne izkušnje dajejo fotografijam edinstven pečat.

Trajni spomini

Fotografije ne ujamejo le trenutkov; so zapis ljubezni, povezanosti in življenjskih čudežev, ki odmevajo skozi čas.

Spomini, ki trajajo večno

S posebno pozornostjo na pristne trenutke, ki združujejo družine še pred rojstvom novega člana, nosečniško fotografiranje postaja umetnost, ki pripoveduje zgodbe. Te zgodbe, polne čustev in pričakovanja, bodo nekoč dragoceni spomini, ki bodo krasili domove in srca vaše družine ter se ohranili skozi generacije.

Zaupate mi lahko, da bomo skupaj ujameli te neprecenljive trenutke vaše nosečnosti, ki s časom samo pridobivajo na vrednosti. Najdete me sicer po celi Sloveniji, a največkrat v okolici Trebnjega, Novega mesta ter po celotni dolenjski regiji, kjer ujemam vaše zgodbe nosečnosti z ljubeznijo in skrbnostjo, ki si jo zasluži.

Ne le, da bomo skupaj ustvarili spomine za celo življenje, ampak bomo poskrbeli, da bo vaša zgodba povedana z največjo mero topline in avtentičnosti. Kontaktirajte me še danes za rezervacijo termina in začnimo skupaj načrtovati vaše nosečniško fotografiranje, ki bo za vedno zaznamovalo eno izmed najlepših obdobij vašega življenja.

Pogosta vprašanja in odgovori glede nosečniškega fotografiranja

Cene foto storitev Eving so odvisne od izbranega paketa (spodaj na strani so navedeni paketi fotografiranja in obrazec za rezervacijo termina).

Plačilo se izvede po izvedenem fotografiranju in pred dostavo končnih fotografij preko TRR nakazila – račun za nakazilo vam pošljem preko e-pošte v PDF obliki.

Izbira je vaša: ali v intimnem ambientu foto studia v Novem mestu ali na katerikoli izbrani zunanji lokaciji, ki odraža vašo osebnost in želje. Če nas preseneti slabo vreme, lahko fotografiranje v naravi prestavimo ali pa ga izvedemo kar v studiu, kjer ustvarjamo enako čarobno vzdušje.

Seveda, toplo priporočam, da se nosečniškega fotografiranja udeležijo partner in morebitni otroci. Takšna fotografiranja poglobijo čustveno vrednost in dodajo posebno globino vašim spominom. Pravzaprav veliko partnerjev, ki so sprva nekoliko zadržani, na koncu uživa v procesu, ko odkrijejo, da je lahko fotografiranje zabavno in sproščeno doživetje.

Če vključite vaše otroke v fotografiranje, svetujem izbiro daljšega termina. Iz prakse se je pokazalo, da pri krajših terminih, kot je MINI (30 min.) z otroci težje dosežemo želeno raznolikost posnetkov. Otroci pogosto potrebujejo več pozornosti in usmerjanja, kar lahko vpliva na potek in dinamiko fotografiranja.

Garderoba za fotografiranje naj odraža vašo osebnost in udobje, zato je izbira oblačil popolnoma vaša. Čeprav trenutno ne nudim oblek za nosečnice, sem vam na voljo za nasvete o tem, kaj obleči, da boste na fotografijah izgledali in se počutili čudovito.

Nosečniško fotografiranje običajno traja med 30 in 60 minut, odvisno od paketa fotografiranja, od lokacije in od tega, če že imate otroke ali bo to vajin prvi otrok. Vedno se prilagajam vašim potrebam in željam, da zagotovim prijetno izkušnjo.

V primeru slabe vremenske napovedi (dež ali nevihte) sem fleksibilna glede prestavitve fotografiranja na nov termin ali preusmeritve fotografiranja v foto studio. Vaše zadovoljstvo in udobje sta mi najpomembnejša, zato bomo našli najboljšo rešitev, da bo vaša izkušnja nepozabna, ne glede na vremenske pogoje.

Najboljši čas za nosečniško fotografiranje je običajno med 28. in 36. tednom nosečnosti, ko je trebušček že lepo zaobljen, a se bodoča mamica še vedno počuti udobno. Seveda je to odvisno od posameznice, zato sem prilagodljiva glede načrtovanja termina, ki bo najbolj ustrezal vam.

Priporočam, da se pred fotografiranjem dobro spočijete in hidrirate. Oblecite oblačila, v katerih se počutite udobno in ki poudarjajo vaš trebušček. Tik pred fotografiranjem (če boste imeli razgaljen trebušček) pazite na pretesna oblačila, saj se velikokrat odtis oprijetih oblačil pozna na razgaljeni koži trebuščka.

Razmislite o pomembnih rekvizitih, kot so prvi otroški čeveljci ali slike z ultrazvoka, ki dodajo osebni pečat vašim fotografijam. Navadno naročim strankam, da prinesejo te rekvizite s seboj, da naredimo čim bolj raznolike fotografije tudi z njimi.

Fotografije so dostavljene v roku 2-3 tednov v digitalni obliki preko zasebne online galerije. V galeriji imate možnost shraniti fotografije posamezno ali pa vse naenkrat (priporočam). Pomembno je, da si fotografije čimprej shranite nekam na varno, saj se online galerija po 2 tednih lahko kadarkoli briše in za hranjenje vaših fotografij žal ne odgovarjam več.

Vsako fotografiranje vključuje izbor najboljših posnetkov, ki so profesionalno obdelani in jih prejmete v digitalni obliki. Na voljo so različni paketi, ki določajo število fotografij.

Možnost profesionalnega ličenja

V času, ko se vaša notranja lepota odraža navzven kot nikoli prej, vam nudimo možnost, da temu posebnemu času dodate še več sijaja z opcijo profesionalnega ličenja.

Z dodatkom profesionalnega ličenja, ki ga izvaja vizažistka Lidija Jenič (@lidijajenic_mua) bo vaš videz na fotografijah naravno izpopolnjen in brezhiben. Ta storitev ne samo poudari vaše naravne lepote, ampak vam omogoča tudi, da se popolnoma sprostite in uživate v procesu fotografiranja, hkrati pa dvigne vašo samozavest. Profesionalna prilagoditev ličil osvetlitvi zagotavlja, da boste zasijale v vsej svoji naravni lepoti.

prej in potem

Rezervirajte svoj termin fotografiranje

Ovekovečenje družinskih trenutkov ob prihodu novega člana.

Podarite svojim najbližjim ovekovečene družinske spomine.

Sproščeno studijsko fotografiranje ali fotografiranje v naravi za družinske spomine.