Eving Photography

Kdo je oseba, ki se skriva za fotoaparatom?

Spodobi se, da pred našim prvim srečanjem veste, kdo je oseba v ozadju fotografskega objektiva, kateri nameravate zaupati ovekovečenje vaših večnih spominov. Fotograf je namreč oseba, ki s pomočjo fotografij pripoveduje “vašo” zgodbo. Vendar to ni tako enostavno, kot morda deluje na prvi pogled. Fotografiranje je umetnost, kjer se združujejo svetloba, kadriranje in čustva. Pri družinskih fotografijah je še posebej veliko dejavnikov, ki jih je treba upoštevati.

Moja vizija je ustvariti okolje, kjer se boste počutili sproščeno in domače. Želim, da vaše oči zasijejo in da vaši nasmehi odražajo pravo veselje. Morda ne bo vsaka fotografija tehnično popolna, vendar je moj glavni cilj, da ujamem tiste iskrene trenutke, ko se vaš otrok smeji iz srca ali ko se družina poveže v čarobnem trenutku. Verjamem v spontanost in v pristnost vsakega posnetka.

Razumem, da se vsak izmed nas včasih osredotoča na lastne nepopolnosti, ki pa v resnici niso pomembne, še posebej ko gre za družinsko fotografijo. Te dragocene slike bodo za vedno ohranile spomine na otroštvo vaših malčkov. In ko bodo vaši otroci nekoč prelistavali te fotografije, ne bodo videli mamine frizure ali očetove postave. V njihovih očeh bodo videli le srečne trenutke, igro, objeme in vso ljubezen, ki ste jo delili kot družina. Vaša sreča in povezanost bosta vedno v ospredju.

V mojem stilu fotografiranja je pristnost ključna. Želim, da se v fotografijah odražate takšni, kot ste. Da ujamemo tiste iskrice v očeh in iskrene nasmeške. Seveda vas opozorim na morebitne detajle, ki bi jih morda želeli popraviti. A vedno bom iskala tiste naravne trenutke, ko se vaš otrok smeji iz srca ali ko se družina objema v iskrenem trenutku.

Vaše zaupanje mi je izjemno dragoceno in vedno se bom trudil(a), da boste s fotografijami in celotno izkušnjo zadovoljni. Veselim se, da bomo skupaj ustvarili čudovite spomine.

Zdravo, moje ime je
Eva Veber

Sem ljubiteljica narave, živali in iskrivih pogledov med ljudmi. S pomočjo fotografije skušam prikazati lepoto življenja, ki je vsakodnevno okrog nas, a je velikokrat v hitrem tempu življenja ne opazimo. V objektiv želim ujeti te neopazne, a dragocene trenutke, ki obogatijo naša življenja. To lepoto želim ovekovečiti v obliki fotografij, ki vam bodo služile kot večni spomin in opomnik na vse tiste majhne radosti, ki jih življenje ponuja.