Eving Photography

Kdo je oseba, ki se skriva za fotoaparatom?

Spodobi se, da pred našim prvim srečanjem veste, kdo je oseba v ozadju fotografskega objektiva, kateri nameravate zaupati ovekovečenje vaših večnih spominov. Fotograf je namreč oseba, ki s pomočjo fotografij pripoveduje “vašo” zgodbo. Vendar to ni tako enostavno, kot morda deluje na prvi pogled. Fotografiranje je umetnost, kjer se združujejo svetloba, kadriranje in čustva. Pri družinskih fotografijah je še posebej veliko dejavnikov, ki jih je treba upoštevati.

Moja vizija je ustvariti okolje, kjer se boste počutili sproščeno in domače. Želim, da vaše oči zasijejo in da vaši nasmehi odražajo pravo veselje. Morda ne bo vsaka fotografija tehnično popolna, vendar je moj glavni cilj, da ujamem tiste iskrene trenutke, ko se vaš otrok smeji iz srca ali ko se družina poveže v čarobnem trenutku. Verjamem v spontanost in v pristnost vsakega posnetka.

Razumem, da se vsak izmed nas včasih osredotoča na lastne nepopolnosti, ki pa v resnici niso pomembne, še posebej ko gre za družinsko fotografijo. Te dragocene slike bodo za vedno ohranile spomine na otroštvo vaših malčkov. In ko bodo vaši otroci nekoč prelistavali te fotografije, ne bodo videli mamine frizure ali očetove postave. V njihovih očeh bodo videli le srečne trenutke, igro, objeme in vso ljubezen, ki ste jo delili kot družina. Vaša sreča in povezanost bosta vedno v ospredju.

V mojem stilu fotografiranja je pristnost ključna. Želim, da se v fotografijah odražate takšni, kot ste. Da ujamemo tiste iskrice v očeh in iskrene nasmeške. Seveda vas opozorim na morebitne detajle, ki bi jih morda želeli popraviti. A vedno bom iskala tiste naravne trenutke, ko se vaš otrok smeji iz srca ali ko se družina objema v iskrenem trenutku.

Vaše zaupanje mi je izjemno dragoceno in vedno se bom trudil(a), da boste s fotografijami in celotno izkušnjo zadovoljni. Veselim se, da bomo skupaj ustvarili čudovite spomine.

Zdravo, moje ime je Eva Veber

Sem ljubiteljica narave, živali in iskrivih pogledov med ljudmi. S pomočjo fotografije skušam prikazati lepoto življenja, ki je vsakodnevno okrog nas, a je velikokrat v hitrem tempu življenja ne opazimo. V objektiv želim ujeti te neopazne, a dragocene trenutke, ki obogatijo naša življenja. To lepoto želim za vas ovekovečiti v obliki fotografij, ki vam bodo služile kot večni spomin in opomnik na vse tiste majhne radosti, ki vam jih življenje ponuja.

Poleg moje strasti do fotografije, ki razkriva skrite lepote vsakodnevnega življenja, se moja ustvarjalna pot razteza tudi v svet grafičnega oblikovanja, spletne in video produkcije. Te storitve so bistven del mojega profesionalnega spektra v podjetju Eving, ki ga vodim že od leta 2014.

Čeprav sem trenutno locirana v Trebnjem na Dolenjskem, moje delo ni omejeno na lokacijo. Zahvaljujoč fleksibilnosti dela na daljavo se moje storitve in ustvarjalnost raztezajo mednarodno, tako lahko nemalokrat izvajam projekte kar iz tujine. Nedavno sem razširila svoje poslovno sodelovanje tudi v Švico in na Irsko, kar je prineslo nove priložnosti in izzive v moje poslovanje.

Kot diplomirana inženirka medijske produkcije, s pridobljeno diplomo na IAM (Inštitut in akademija za multimedije), združujem svoje tehnično znanje in umetniško žilico, da ustvarjam izdelke, ki ne le estetsko prepričajo, ampak tudi pripovedujejo zgodbo. Moja ambicija je pomagati posameznikom in podjetjem pri vizualizaciji in uresničevanju njihovih vizij in ciljev, z unikatno oblikovanimi in učinkovitimi projekti.

eva murn eving photography

Zdravo, moje ime je Eva Murn

Sem študentka medijske produkcije, polna energije in strasti do fotografije. Moja pot je še mlada, a že polna izkušenj in zagnanosti za nadaljnje učenje. Fotografija je moje zatočišče, kjer zajemam trenutke in ustvarjam nepozabne spomine.

Očarana nad močjo fotografije že od malih nog, svojo strast najdem v ujemanju čustev in nasmehov tistih, ki jih fotografiram. Narava mi je vir navdiha in sprostitve, a hkrati me vleče želja po raziskovanju sveta in njegovih lepot.

Moj cilj? Biti srečna, slediti srcu in biti obkrožena s pravimi ljudmi. Rekla bi, da sem na pravi poti 🙂 Pridružite se mi na tej razburljivi poti, kjer skozi objektiv skupaj ustvarjamo večne spomine. Hvala, ker ste tu in delite to potovanje z mano.

Zdravo, moje ime je Lidija Jenič

Sem večletna izkušena profesionalna vizažistka. Moje ličenje ni namenjeno spreminjanju vašega videza, ampak stremim k temu, da vašo naravno lepoto poudarim in profesionalno skrijem morebitne nepravilnosti. Z mojimi čopiči, ličili in pozitivno energijo poskrbim, da za fotografijo zasijete v svoji najboljši luči.